Forum » Strojna oprema » Creative SB Audigy 2!!
Creative SB Audigy 2!!
matej97 ::
Torej... kot sem prebral v ST novicah je prispel SB Audigy 2. Napisite vasa pricakovanja, mnenja,... itd.
G[e]c ::
Kdaj pa pride v slovenijo jest glih en sb kupujem najbrz si ga bom kr navabu ce kdo ve kje ga dobit bi bilo cool.
tha_man ::
alien-w, če boš testiral zadevo, daj enkrat za spremembo napiši tud kako se stvar obnese za glasbenike. (Za spremembo pravim zato, ker 95% testov zvočnih tole plat veselo ignorira in se posveča samo igram ter filmom).
Torej malce prečekiraj kako se obnese v kakem sekvencerju (recimo Cubase), z VST plug-ini, Reason in podobno, preveri asio zmogljivosti (mene predvsem zanima če je asio še vedno možen samo v načinu 16bit/48KHz ali lahko po novem uporabiš tud kako drugo kvaliteto itd.
Ajd, komaj čakam test
Torej malce prečekiraj kako se obnese v kakem sekvencerju (recimo Cubase), z VST plug-ini, Reason in podobno, preveri asio zmogljivosti (mene predvsem zanima če je asio še vedno možen samo v načinu 16bit/48KHz ali lahko po novem uporabiš tud kako drugo kvaliteto itd.
Ajd, komaj čakam test
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
LojzePek ::
Če si kupim še enga starega audigiya se bom lahk enakovredno kosal z novo verzijo, al bo novejši še vedno boljši?
bastadu ::
Iz reviewa na Digit-Life.com:
The Audigy2 conforms to the THX specification. However, this label is stuck to most systems, including those priced at $100 which are deprived of even a central channel. So don't focus much on this certification.Kaj? Ali on, ki je to pisal sploh ve, kaj je THX?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
zile ::
Bastadu:Tip je s tem je hotu povedat, da se ne zanašat na razne nalepkice s THX oznakami, ker napravice za 100$ niti pod razno ne ustrezajo standardu THX. Štekaš. Prej bi temu standardu ustrezala kakšna Layla ()profi zvcočna)
Nojus: prvi audigy ni ime podpore za 96kHz audio, čeprav je to imel napisano na škatli. Go figure it out.
Nojus: prvi audigy ni ime podpore za 96kHz audio, čeprav je to imel napisano na škatli. Go figure it out.
bastadu ::
Če vidiš napravico (pa tudi če je pod 100$) ki ima THX logo (seveda druga je, če ima izdelek ta logo, ki pa si ga sploh ni prislužil), pomeni da zadeva pač ustreza kriteriju, ki ga je postavil THX in verjemi da so zelo strogi, saj je Audigy2 edina zvočna (v okviru miltimedijskih naprav) dosedaj z THX certifikatom. THX certifikat za Dolby Digital zvočni format naj bi imela tudi 5. in 6. dvorana v Koloseju... Več lahko izveš tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
monster-x ::
na creativovi evropski strani piše, da stane zadevca 85 funtov- dobrih 30k, prav toliko stanejo zvočniki inspire 6.1 6700, za davkom oboje pride 200 funtov- 75k. mal sm začel razmišljat da bi oboje kupu prek neta, ker bo v slo pomoje precej zasoljena cena. če sm prou prebral, piše, da bojo zaloge okol 30.10.2002. pol bom si ga pa mejbi kupu, če bom dovolj dnarja zbral
undefined ::
Audigy 2 je samo 'Service Pack' Audigy 1. Ponuja dosti novega in za današnje dni (igre, aplikacije, medije...) dosti nepotrebnega. Zaenkrat SB Live! Value ponuja za trenutne potrebe dosti, razen če se s tem kdo ukvarja profesionalno. Te nove tehnologije bodo polno izkoriščene šele v roku dveh let, takrat pa bo tudi cena že znatno padla, pa še nove izvedenke bodo že zunaj.
.:joco:. ::
MOj podpis pod the-man-ov post.
Pa predvsem me zanima koliko je RES audio latency najmanjši in ne kolko piše na škatli.
nojus -> what? Asio to asio...
Pa predvsem me zanima koliko je RES audio latency najmanjši in ne kolko piše na škatli.
nojus -> what? Asio to asio...
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 2320 (1738) | Fatboyslim |
» | Test Creative X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 5519 (3535) | Gregor P |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12743 (8631) | OwcA |
» | Radeon?!Oddelek: Kaj kupiti | 731 (586) | kuglvinkl |