» »

crna bela slika na tvju(povezan na pc)

crna bela slika na tvju(povezan na pc)

MecH ::

js bi rabu pomoc kko nrdit barvno sliko na tvju k mi ne podpera s-video ma scart pa 3 luknce za avdio,video pa slusalke mam cince

me pa zanima se neki a rabm rgb kabel al bi se dal to kko narest z s-video to scart kablom

lp mech

popster ::

Če si povezal preko svhsja/scart ti nebi smelo kazat črno bele slike. Lahko je problem v grafični kartici, softwerju, lahko bi mogu naštimat na pal. Na geforce 2 dela. (primer)

Najboljš da zapečeš puppy-ja in probaš z njim bootnt.

OmegaBlue ::

Najprej poglej da imaš nastavljen izhod na PAL-B ali Germany odvisno od gonilnikov/opreme. Več informacij te pa tudi ne bi pokopalo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

qmam s-video to scart pa mi ocitno ne dela s-video na tvju pa mi je slika crno bela sam so mi rekl da cince to popravjo sam jih nimam kko ustekat pa sm ze preveru ce mam na pal-b software in te stvari in vse deluje kot je treba le da je slika crno- bela:(

duff ::

zamenjaj kabel. Sam sem imel identično težavo. V BigBangu sem kupil kabel S-video to scart in ni delal. Slika je bila ČB. Ko sem zamenjal kabel, mi je začelo delat z enakimi nastavitvami normalno. Kupil pa sem naslednje stvari:

Scart to S-video adapter:

S-Video to chinch adapter:

in navaden chinch podaljšek.

Z takim kablom pa je bila slika ČB:

LP

ok thx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava PC-TV?