Forum » Loža » Dobrodošli na spletni strani Amela Salibašića!
Dobrodošli na spletni strani Amela Salibašića!
Tito ::
K bi ga jst tepu! Kaj tačlovek misli, da smo v Avganistanu al kaj? V času MB/s ADSL-ja je to žaljenje slovencev! In kakšna hitrost, na njegovi strani, ufff!!!
Sam tko, da rajš take prijatelje ignorirajte !
Sam tko, da rajš take prijatelje ignorirajte !
- spremenil: Tito ()
||_^_|| ::
očitno je ni več. Kaj je blo pa tolk razburljivega gor?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
Highlag ::
Mislim, da je ponujal nekaj igric za zamenjavo za DIVX filme oziroma po dumpinških cenah
V glavnem nič legalnega
V glavnem nič legalnega
CaqKa ::
pa ne morš tega dat na arnesov server.. pa še svoje ime zraven.. to je totaln.... da nebom kaj preveč reko
exe ::
če nč druga to- sm bil njegov sošolc 8 let
če je že šou naprej na računalniško smer bi mogu vedet neki o abakih™, a ne, on kliče MENE vsakih 5 minut
lp sancos
Če si čudn si pač ne morš pomagat
če je že šou naprej na računalniško smer bi mogu vedet neki o abakih™, a ne, on kliče MENE vsakih 5 minut
lp sancos
Če si čudn si pač ne morš pomagat
Both Nietzche and God are dead.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: exe ()
Tomi ::
Res je, da kaj takega ni za na Arnes, samo tako ali tako je na strežnikih polno stvari, ki za tja niso (govorim za Arnes), pa ne reagirajo preveč. Se jim niti ne splača.
Ta stran je pa res neumna. Ne rečem, da bi imel kaj pametnega, samo to je pa out of time
Ta stran je pa res neumna. Ne rečem, da bi imel kaj pametnega, samo to je pa out of time
metrodusa.blogspot.com
DavidJ ::
meni da 403 error...
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odkriti kdo ti je vdrl na stranOddelek: Omrežja in internet | 1513 (1212) | ERGY |
» | Vpis registrirane domene v primarni DNS strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 3536 (3230) | Tody |
» | Arnes Vs. TelemachOddelek: Omrežja in internet | 1680 (1403) | TBit |
» | Koliko je največji prenos v SLO?Oddelek: Omrežja in internet | 2552 (1896) | Spc |
» | KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6514 (4746) | Soprano |