Forum » Zvok in slika » PHILIPS 42PFL9803H/10 TV LCD
PHILIPS 42PFL9803H/10 TV LCD
pomoje ::
Pozdravljeni,
Včeraj sem nabavil omenjeni TV, ki pa bi ga rad nadgradil z najnovejšim updateom, ki sem ga dlljal iz Philipsove strani.
Ker vem, da je na omenjenem TVju bil DLNA v začetku zelo omejen, me zanima, če je sedaj z novim softwarom kaj boljše? Lahko povežem s PCjem (windows Xp + XBMC) in bo vse delovalo (divx, mkv, mp3, jpg)?
Poleg tega bi prosil, če me lahko malce usmerite na kakšno temo, kjer je opisan postopek postavitve DLNA strežnika. Hvala za pomoč!
Včeraj sem nabavil omenjeni TV, ki pa bi ga rad nadgradil z najnovejšim updateom, ki sem ga dlljal iz Philipsove strani.
Ker vem, da je na omenjenem TVju bil DLNA v začetku zelo omejen, me zanima, če je sedaj z novim softwarom kaj boljše? Lahko povežem s PCjem (windows Xp + XBMC) in bo vse delovalo (divx, mkv, mp3, jpg)?
Poleg tega bi prosil, če me lahko malce usmerite na kakšno temo, kjer je opisan postopek postavitve DLNA strežnika. Hvala za pomoč!
k4vz0024 ::
Mogoče kdo ve kako se Sony vem TV dodajajo nove internetne strani? npr. You tube je že nastavljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart tv, dlna, plex media server ali kaj drugegaOddelek: Programska oprema | 3656 (2261) | Jeronimo |
» | SiolTV/T2 internet - Siol Box TV + DLNA - je možno?Oddelek: Omrežja in internet | 2873 (2472) | levaky |
» | Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17272 (14928) | Dekinio |
» | DLNA in LG 42LE5500Oddelek: Omrežja in internet | 5269 (4489) | mcesarec |
» | PHILIPS 32PFL8404H/12 TV LCD+ ethernet portOddelek: Zvok in slika | 8025 (6794) | Dejancek |