Forum » Strojna oprema » 3D TV PREKO RAČUNALNIKA TER IPTV na T2-ju!
3D TV PREKO RAČUNALNIKA TER IPTV na T2-ju!
mRobert200 ::
Nikjer nisem zasledil, kaj potrebujem dokupiti, da bi preko 24" monitorja acer al2416w gledal npr. preko vlc-ja 3d oddaje, ki jih t2 že ponuja. Trenutno vidim 2 sliki vzporedno. Eno za levo drugo za desno oko. Če bi želel videti eno sliko, potrebujem grafično s podporo GPU.
Bi bilo dovolj da kupim:
-očala (dvojna za 170 eur) ter
-grafično kartico, ki podpira 3d.
-monitor - Pri full hd, mi monitor utripa s 60Hz. Če pa dam resolucijo na manj. lahko dobim več, kar naj bi zadoščalo za 2x po 60 Hz za vsako oko. Teoretično.
http://www.nvidia.co.uk/object/3d-visio...
Vem da morata grafična oz. monitor sodelovati z očali, da se uskladijo s frekvenco za vsako oko posebej.
Sem se kje zmotil? Ima to že kdo doma? Cena? Kako hiter računalnik?
Se lepo zahvaljujem za izkušnje ter priporočila.
Robert
Bi bilo dovolj da kupim:
-očala (dvojna za 170 eur) ter
-grafično kartico, ki podpira 3d.
-monitor - Pri full hd, mi monitor utripa s 60Hz. Če pa dam resolucijo na manj. lahko dobim več, kar naj bi zadoščalo za 2x po 60 Hz za vsako oko. Teoretično.
http://www.nvidia.co.uk/object/3d-visio...
Vem da morata grafična oz. monitor sodelovati z očali, da se uskladijo s frekvenco za vsako oko posebej.
Sem se kje zmotil? Ima to že kdo doma? Cena? Kako hiter računalnik?
Se lepo zahvaljujem za izkušnje ter priporočila.
Robert
jRk0 ::
kolko vem za 3d na monitorju (recimo pr nvidiji) si tudi rabil 120Hz monitor. pa, gledal bos predvsem reklame, ni se ravno pametne ponudbe na 3d kanalih :)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D igreOddelek: Igre | 2202 (1866) | opeter |
» | 3D HD TV Sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9640 (7555) | Spajky |
» | nVidia GeForce 3D Vision KITOddelek: Kaj kupiti | 2526 (2296) | reXor |
» | Dve kameri - en 3d videoOddelek: Zvok in slika | 1745 (1515) | residual |
» | Specifikacije 3D Blu-ray dorečeneOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4214 (3370) | LordPero |