» »

Win 98, Win 2000, Win XP!

Win 98, Win 2000, Win XP!

nuclear ::

Kateri windowsi so zej najboljsi za overclockanje? K men se zdi da je naboljs overclockat v win 98!

God Puppy!

stupid_one ::

Ja js mam win 98! K mi je frend reku da je najboljs overclockat w win Me! Ka sm ga pogledu!!8-O

Gh0st ::

WinME pa overclockanje je tko kukr jogurt pa kokakola:\

No sej se da WinME spedenat da lepo delajo, samo je preveč matranja. WinME so res zadni OS, ki bi ga jest uporabu za kej tazga. Win98SE al pa Win2000. Kaj pa vem...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

zigadr ::

Glede na to, da vsi uni japončki, k podirajo rekorde v navijanju z dušikovim hlajenjem, uporabljajo WinME, pol že nekej more bit na njih.

sinko999 ::

In zakaj misliš da ga uporabljajo , poglej si malo te konfiguracije. Ponavadi je not samo 64 Mb rama , ena 4Mb grafična kartica na PCI vodilu. Upam da imaš kaj za :\ razmisliti , drugače pa so sistemi okrog NT jedra za navijanje to so w2k in pa xp .

LP
Ni? ni ve?no !

Gh0st ::

antitrust

To je folk k obvlada zedeve. Oni majo te Winze zarad performans, ki jih OS ne sme ogroziti. Nisem pa reku da se WinME ne da spedenat da lepo laufajo... če maš voljo pa znanje znajo bit tud bl stabilni k kerkol drug. Sam to ni racionalna odločitev nekega uporabnika, ki zatheva splošno stabilnost, sej ne boš mel za vsako sranje pro admina za vratom...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WinME in IE

Oddelek: Pomoč in nasveti
91033 (905) Jeebs
»

WinXP & WinME

Oddelek: Pomoč in nasveti
111261 (1114) Justy
»