Forum » Pomoč in nasveti » Povezava prenosnik - TV (VGA)
Povezava prenosnik - TV (VGA)
newem ::
Imam sledeč problem: Nekaj časa nazaj sem kupil no prenosnik, ASUS k50ab (15.6")(1366x768), grafična ATI Radeon hd 4570 in ko ga hočem povezati z TV (32") prek VGA kabla in podvojim zaslone mi ali zreducira sliko na prenosniku ali pa razširi sliko na TV, tako da ne paše več v ekran. Ne pomagajo niti nastavitve slike na TV(širok zaslon, 16:10), tako da moram na koncu uporabljati razširitev zaslona, da je slika na prenosniku in na TV gledljiva.
Zanima me, ali je sploh možno imeti podvojena zaslona z normalno resolucijo in na prenosniku in na TV?
Zanima me, ali je sploh možno imeti podvojena zaslona z normalno resolucijo in na prenosniku in na TV?
popster ::
Mislim da bi moralo delovat v načinu dual head. Tm kjer imas clone, extend... se malo poigraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | full hd filmi na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1263) | guitarplayer |
» | Brezžično projeciranje laptopa na TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1541) | Cervantes |
» | Ne morem shranjevati nastavitev zaslona!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 756 (579) | solatko |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5019) | Alessio983 |
» | Prenosnik na Lcd TVOddelek: Zvok in slika | 707 (631) | ganimed |