Forum » Strojna oprema » A gre PC k koncu ?
A gre PC k koncu ?
s1m0n ::
Imam en starejši računalnik kateremu je crknil disk.
Disk sem zamenjal ampak nikakor mi ne uspe namestit Windowsov (XP)
Ob zagonu iz CDja, pri prikazu za izbiro namestitve, ko naloži vse gonilnike se računalnik ponovno zažene in to vedno ob enaki točki!
Če je disk na novo formatiran pa gre prvi postopen namestitve do prvega ponovnega zagona lepo skozi nato pa se zgoraj omenjeno začne ponavljat!
A je možno, da je matična pri koncu ?
Disk sem zamenjal ampak nikakor mi ne uspe namestit Windowsov (XP)
Ob zagonu iz CDja, pri prikazu za izbiro namestitve, ko naloži vse gonilnike se računalnik ponovno zažene in to vedno ob enaki točki!
Če je disk na novo formatiran pa gre prvi postopen namestitve do prvega ponovnega zagona lepo skozi nato pa se zgoraj omenjeno začne ponavljat!
A je možno, da je matična pri koncu ?
Galaxy ::
Mogoče spet disk zafrkava, probaj namestit na drugem računalniku? Dvomim da bi šla matična k vragi..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši računalnik občasno zmrzne.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2295 (1506) | Riff |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4359 (3525) | MasterKiD |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1553) | Pyr0Beast |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3060 (2795) | Tea Time |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1069) | pia |