Forum » Pomoč in nasveti » Problem z internetom v Win 7
Problem z internetom v Win 7
nx6325 ::
Helo.
Imam problem z namiznim pc-jem, pri katerem mi sicer internet dela normalno. Problem nastane ko pustim nekaj časa računalnik pri miru, recmo cca. pol ure, nato pa hočem na internet. Povezava je prekinjena (spodaj desno, kjer je tist zaslon je samo križec čez). In nikakor ne morem vzpostaviti povezave, kot da bi bil kabel odklopljen. Ne reagira tudi ko kabel potegnem iz lan vtičnice.
Ko pa rač. ponovno zaženem je spet vse ok.
Kaj bi to lahko bilo? Na novo sem tudi namestil že gonilnike od matične, kje je lan kartica, vendar ni nič bolje.
Kakšen predlog?
Imam problem z namiznim pc-jem, pri katerem mi sicer internet dela normalno. Problem nastane ko pustim nekaj časa računalnik pri miru, recmo cca. pol ure, nato pa hočem na internet. Povezava je prekinjena (spodaj desno, kjer je tist zaslon je samo križec čez). In nikakor ne morem vzpostaviti povezave, kot da bi bil kabel odklopljen. Ne reagira tudi ko kabel potegnem iz lan vtičnice.
Ko pa rač. ponovno zaženem je spet vse ok.
Kaj bi to lahko bilo? Na novo sem tudi namestil že gonilnike od matične, kje je lan kartica, vendar ni nič bolje.
Kakšen predlog?
Sale_One0 ::
Poskusaj v Device Managerju, Network Adapters, ime_mrezne, najti pod zavihkom Power Management opcijo "Allow the computer to turn off this device to save power" in dej kljukico stran, ponovno zazeni PC ce je potrebno in pusti PC na miru cca. pol ure in pol poglej ce je pomagalo ali ne.
Si vis pacem, para bellum.
Ponovno se je pojavil problem z internetom...ko ni v aktivnosti cca. pol ure se povezava izklopi tako da je potreben ponovni zagon.
Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo?
Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo?
Ja sem posodobil driver-je, pa je isti problem. Nekje po cca 1 uri vrže ven, nato je potreben ponovni zagon.
Še kakšne ideje?
Še kakšne ideje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši PC, čudno, počasno delovanje.Oddelek: Strojna oprema | 1701 (1309) | billy |
» | Utorrent težava z povezavoOddelek: Programska oprema | 942 (766) | Samson |
» | Kako vgraditi nove komponente?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (1857) | solatko |
» | tezave z abit kt7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1294) | texhex |