Forum » Loža » "Čiščenje matične plošče"
"Čiščenje matične plošče"
Rias Gremory ::
Uglavnem bi je dovgcajt in biu je YouTube. In sm šu ma raziskovat pa sm najdu tole.
In tole je blo res tapravo "čiščenje" matične plošče!
Eto:
My comment: Svašta!
In tole je blo res tapravo "čiščenje" matične plošče!
Eto:
My comment: Svašta!
Good Guy ::
tole tut če ne zalaufa več..
dvomim da kdo tok staro robo še uporablja
dvomim da kdo tok staro robo še uporablja
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Rias Gremory ::
El Barto ::
Brez veze komplicirat s kopeljo, našpricaš z Meglijem ali W5 (oranžnim), spereš pod pipo ali zunaj s šlauhom, spihaš z zrakom, pa daš na sonce, da se posuši. Če je pa zelo usrano, pa še čopič uporabiš.
Že večkrat stestirano.
Že večkrat stestirano.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
subby ::
heh, idiot še baterije ne zna lepo dol spravt...
jst ponavad komponente raj redno spihujem s kompresorjem, da se kej trdovratnega ne nabere gor in to je to
jst ponavad komponente raj redno spihujem s kompresorjem, da se kej trdovratnega ne nabere gor in to je to
Bananovec ::
Brez veze komplicirat s kopeljo, našpricaš z Meglijem ali W5 (oranžnim), spereš pod pipo ali zunaj s šlauhom, spihaš z zrakom, pa daš na sonce, da se posuši. Če je pa zelo usrano, pa še čopič uporabiš.
Že večkrat stestirano.
Pa ti ne veš, da je kopel PRESTIŽ majkemi, PRESTIŽ. Za svojo matično pa je ja treba nuditi samo najboljše. Samo džakuzi še manjka
MrBrdo ::
Drugače je kompresor boljše, sploh za kakšne stvari kot npr. hladilna rebra. Ker jaz sem enkrat umil hladilna rebra v vodi in se je prah samo še bolj prilimal vsepovsod, potem ko se je zmočil...
MrBrdo
guest #44 ::
Ta plošča pa je res relikvija...še tiste ISA porte ima, kaj je to pentium I? Al je že 386 mela PCI? Can't remember, so long ago!
Drgač pa ja...overkill.
Drgač pa ja...overkill.
El Barto ::
Če fašeš vso zakajeno in posledično vso zasvinjano plato, potem je tak način edina rečitev, da se znebiš smrada čikov, ter ostale svinjarije.
Za čiščenje hladilnikov je pa taka varjanta odlična, ker se res znebiš vse svinjarije.
Za čiščenje hladilnikov je pa taka varjanta odlična, ker se res znebiš vse svinjarije.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
Pyr0Beast ::
Jep, sploh za hladilnike je super.
Drugače od čikov jaz uporabim kar kako čistilo za pečico pa potem tista svinjarija kaplja dol. Dobro spereš z vodo, še bolje posušiš in to je to.
Drugače od čikov jaz uporabim kar kako čistilo za pečico pa potem tista svinjarija kaplja dol. Dobro spereš z vodo, še bolje posušiš in to je to.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
KTr1sk ::
Jaz sem enkrat hotel posesati notranjost računalnika in sem imel vodni sesalec in pritisnil nekaj da je začela voda špricat in je bilo vse mokro ko sem dal ven grafično in potem hitr obrišem in vzamem fen in potem čez čas ko je bilo suho sestavim in huhu je delalo, sreča da je bilo vse izklopljeno..še zdaj dela tist računalnik...morem hitr potrkat da ne bo crknil, čeprav je že več mesecev od tega heh.
Tako da če se dobro posuši in takrat nima nobene napetosti potem verjamem da spet dela, ampak raje ne bi tega nikol probal, razen če res ne bi imel nič za delat in bi mi bila samo v napoto matična :P
Tako da če se dobro posuši in takrat nima nobene napetosti potem verjamem da spet dela, ampak raje ne bi tega nikol probal, razen če res ne bi imel nič za delat in bi mi bila samo v napoto matična :P
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Tarzan ::
Good Guy ::
Ne vem zakaj komplicirate...
S kompresorjem spihaš vsak atom ven...
Zraven pa po možnosti še pest uporov in kondenzatorjev.
dej ne pretiravi jao... talent en..
http://goo.gl/7ItKpU
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje PC-jevOddelek: Strojna oprema | 3353 (2572) | Riff |
» | Win 8/8.1/10 hropeče, Kubuntu blesteče?Oddelek: Operacijski sistemi | 5005 (3914) | Siddh |
» | Pranje računalniških komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6373 (4617) | erex |
» | Logitech izdelal tipkovnico, ki se pere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15203 (9713) | nodrim |
» | Čiščenje komponentOddelek: Strojna oprema | 1530 (1170) | bzp |