Forum » Pomoč in nasveti » MS Outlook Expres in Attachment ?
MS Outlook Expres in Attachment ?
-MiS- ::
Zakaj nemorem odpret attachemtov v Outlook Expresu,... prikazani so 'bledo sivo' torej tako kot da funkcija obstaja, odpret pa se jih ne da,....?
Kje v čem je fora, ka je treba nardit, da zadeva spet dela ?
Kje v čem je fora, ka je treba nardit, da zadeva spet dela ?
ToniT ::
Spet je M$ pri SP1 za Xp-je en kup stvari pobrkal
Evo rešitve:
Tools->Options->Security in tam odstrani kljukico pri
Do not allow attachements....
Evo rešitve:
Tools->Options->Security in tam odstrani kljukico pri
Do not allow attachements....
CaqKa ::
jaz sem že sp1 šel odinstalirat pa sem kuj še dalje klel ko še kuj niso šli odpret... newem kaj morjo neke bedne nastavite nastavljat.. lahko bi prašali prej
-MiS- ::
jah to nas bo jezil,... vse dokler še bomo uporablal Winse,... kaj čmo, to tak nalašč delajo zato da dobijo potem miljon mailov na helpdesk ko se uporabniki prtožjo,...:)) zaka pa to ne dela pa to ni več tak kot je blo,... itd.
Takšna je politika M$ofta
Takšna je politika M$ofta
Tassador ::
...Tools/options/security/ pa odkljuki tisto "Do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus".........
.....pardon nism videl da ti je ze en podal resitev..se opravicujem
.....pardon nism videl da ti je ze en podal resitev..se opravicujem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tassador ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express - šumniki v fajlih = VIRUS?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1184) | mjk |
» | outlook ne pusti odpiranje datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1072 (995) | PhotoBlaz |
» | OE je onemogočil dostop do nevarnih prilog??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1820) | Law_Enforcer |
» | Problem z EmailomOddelek: Programska oprema | 975 (932) | GaChO |
» | Outlook Express mi prepreci odpiranje prilog.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1303) | boštjan |