Forum » Pomoč in nasveti » iPod Touch 3 generacija, pomoč
iPod Touch 3 generacija, pomoč
GamingFish ::
Imam eno zlo veliko težavo z iPodom in itunes.
Prvič: Jaz lepo inštaliram na mojga iPoda iOS 4.0 iz itunesa.
Drugič: Vse deluje normalno, gor normalno dela operaciski sistem iOS 4.0, ampak grem jst tko mal pokukat v ikono, kjer je narisana nota oz. music.
Tretjič: Vidim da ni musk, jaz čist razpizden grem v itunes in lepo nardim mapo Muzl :D, pač za muske, lepo jz potegnem muske iz klučka (USB) v to mapo, grem v moj ipod (itunes) in kliknem sysc (neki tazga)
Četrtič: Grem v iPoda in pogledam če so muske gor. NI JIH!
Petič: Ugasnem in prižgem iPoda in ni nič boljše.
Zato vas naprošam za pomoč.
LP,Fish
Prvič: Jaz lepo inštaliram na mojga iPoda iOS 4.0 iz itunesa.
Drugič: Vse deluje normalno, gor normalno dela operaciski sistem iOS 4.0, ampak grem jst tko mal pokukat v ikono, kjer je narisana nota oz. music.
Tretjič: Vidim da ni musk, jaz čist razpizden grem v itunes in lepo nardim mapo Muzl :D, pač za muske, lepo jz potegnem muske iz klučka (USB) v to mapo, grem v moj ipod (itunes) in kliknem sysc (neki tazga)
Četrtič: Grem v iPoda in pogledam če so muske gor. NI JIH!
Petič: Ugasnem in prižgem iPoda in ni nič boljše.
Zato vas naprošam za pomoč.
LP,Fish
Se opavičujem za napake v postu...
- spremenilo: GamingFish ()
GamingFish ::
Kje naj bi to blo ?? Screen če lahk.
Je pa problem da jst sm kupo ipoda v bb (bigbangu).
Jst bi mogu met za home screen možnost ozadja katerega jst v tem primeru nimam, čeprav je pisalo v trgovini da je ipod 3g (3 generacija).
No 9 musk od 60 mi je uspel na ipoda dobit sm sm določene. Tiste k nimajo klicaja ob kvadratku s kljukico sm jih gor dobu, tisti k pa majo klicaj pa nemorm gor dobit in pomoje je to problem.
Kaj zdaj??
Lp,Fish
Je pa problem da jst sm kupo ipoda v bb (bigbangu).
Jst bi mogu met za home screen možnost ozadja katerega jst v tem primeru nimam, čeprav je pisalo v trgovini da je ipod 3g (3 generacija).
No 9 musk od 60 mi je uspel na ipoda dobit sm sm določene. Tiste k nimajo klicaja ob kvadratku s kljukico sm jih gor dobu, tisti k pa majo klicaj pa nemorm gor dobit in pomoje je to problem.
Kaj zdaj??
Lp,Fish
Se opavičujem za napake v postu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GamingFish ()
LuGi ::
Če ma klicaj pomeni da datoteke ni več na tistem mestu ki je bila prej..raje si playlist osveži.
Razen če lahko te komade tudi preko itunes-a predvajas.. potem pa res nevem v čem je problem.
Razen če lahko te komade tudi preko itunes-a predvajas.. potem pa res nevem v čem je problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenejši iPod touch, odslej s kameroOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13714 (11343) | Furbo |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3089 (2728) | TheJack |
» | Razkrita notranjost Apple TV-jaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12112 (10666) | Hardstyle |
» | iPod, itunes, velki problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1460) | seemon |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8898 (7796) | Roadkill |