Forum » Pomoč in nasveti » Ugasanje
Ugasanje
SHooTEK ::
Zadnje case se moj racunalnik nenapovedano ugasa. Monitor gre na stand-by, rac pa se ustavi...
Sumim da gre za napajalnik vendar za topo moje nebi smelo biti razloga. Napajalnik je standardni (dobil zraven big tower ohisja).
Drugace pa imam se:
plata msi6163pro
Celeron II 566@850@1.85v chipset pri 3.5v
GoldenOrb
voodoo3 2000
fujitsu 17,3Gb
LG DVD rom
sound blaster pci 128
mrezna
en vent 50x50
LP
SHootek
Sumim da gre za napajalnik vendar za topo moje nebi smelo biti razloga. Napajalnik je standardni (dobil zraven big tower ohisja).
Drugace pa imam se:
plata msi6163pro
Celeron II 566@850@1.85v chipset pri 3.5v
GoldenOrb
voodoo3 2000
fujitsu 17,3Gb
LG DVD rom
sound blaster pci 128
mrezna
en vent 50x50
LP
SHootek
Kekec ::
Kako ogasne, cist al gre samo v standby ???
Si preveru nastavitve da nimams kaj nastiman tako!
Si preveru nastavitve da nimams kaj nastiman tako!
ChiefThunder ::
Ja, poglej če imaš pri napajalnih funkcijah kj narobe naštiman, al pa v biosu. Če gre za pomanjkanje toka v sistemu, pa poiskusi odstraniti kakšno nebistveno zadevo.... A se ti računalnik ugasne po nekaj časa neuporabe? Kdaj se ti je to začelo dogajati?
Space Surfer ::
Men se je dogajalo isto. Pol sem pa za eno stopnjo dvignil voltazo jedra na procu, zdaj je pa OK.
CAUTION! Overclocking is addictive!
SHooTEK ::
V bistvu je tak da po nekaj casa uporabe gre monitor na stand-by, luc na ohisju za power gori. Tudi po reset ne dela nic. dela samo ce rac ugasnem in ponovno prizgem.
Ali mogoce kdo ve kako naj v biosu nastavim vecjo voltazo kot 1.8 ker vec ne gre. A se da kaj s pomocjo konverterja slot1- fcpga (mam A-bit)
Ali mogoce kdo ve kako naj v biosu nastavim vecjo voltazo kot 1.8 ker vec ne gre. A se da kaj s pomocjo konverterja slot1- fcpga (mam A-bit)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se izplača stanje v pripravljenost čez nočOddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1455) | kixs |
» | V hibernaciji prenosnik izgubi povezavo v internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1754) | t3hn0 |
» | Nič vatov za stand-by (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6149 (6149) | bbf |
» | ugašanje pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (1163) | AB |
» | monitor stand byOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1401) | branko_bm |