Forum » Kaj kupiti » Skupinski nakup foto opreme iz Foka.nl
Skupinski nakup foto opreme iz Foka.nl
sss ::
Živjo
Prijateljica kupuje preko omenjene spletne strani in išče folk za skupinski nakup fotografske opreme, da se zmanjšajo stroški poštnine, ki je cca 30€
Če je še kdo zainteresiran se javite . Kasneje vas kontaktiram ;)
Veliko vas že pozna omenjeno stran, tisti, ki pa še ne; naj povem, da gre za super trgovino iz Nizozemske s katere sem naročal tudi sam. Šlo je pa za B&W CP filter ter Lowepro Fastpack 250 nahrbtnik.
Roba naročena v ponedeljek pride do naslovnika v Sloveniji ponavadi v petek ali naslednji ponedeljek.
www.foka.nl
Prijateljica kupuje preko omenjene spletne strani in išče folk za skupinski nakup fotografske opreme, da se zmanjšajo stroški poštnine, ki je cca 30€
Če je še kdo zainteresiran se javite . Kasneje vas kontaktiram ;)
Veliko vas že pozna omenjeno stran, tisti, ki pa še ne; naj povem, da gre za super trgovino iz Nizozemske s katere sem naročal tudi sam. Šlo je pa za B&W CP filter ter Lowepro Fastpack 250 nahrbtnik.
Roba naročena v ponedeljek pride do naslovnika v Sloveniji ponavadi v petek ali naslednji ponedeljek.
www.foka.nl
- zavaroval slike: bluefish ()
gorc ::
Živijo,
zanima me če ste nakup že sprovedli?
Če JA, potem odpiram nov skupinski nakup...
Če NE, pa bi se z veseljem pridružil.
B.
zanima me če ste nakup že sprovedli?
Če JA, potem odpiram nov skupinski nakup...
Če NE, pa bi se z veseljem pridružil.
B.
sss ::
Živjo gorc
smo že nabavl. Priporočam ti da greš na spodnjo povezavo kjer pravkar vidim, da nekdo ponovno išče nekoga za skupinski nakup
http://www.e-fotografija.com/forum/view...
Lep pozdrav
smo že nabavl. Priporočam ti da greš na spodnjo povezavo kjer pravkar vidim, da nekdo ponovno išče nekoga za skupinski nakup
http://www.e-fotografija.com/forum/view...
Lep pozdrav
psytoma ::
Bo kdo naročal kaj v kratkem času?
Naj se nekdo javi
Naj se nekdo javi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: psytoma ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 408207 (74804) | Nwanko |
» | Se splača kupit USB ključ 128 GB za 30 €?Oddelek: Strojna oprema | 6163 (4099) | stb |
» | Kartični računalnik Raspberry Pi prihodnji mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 26748 (19791) | trnvpeti |
» | Skupinski nakup prenosnikov. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6147 (4510) | T-Majo |
» | Računalnik do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 2558 (2352) | fr4nc |