Forum » Pomoč in nasveti » težava pri gledanju filmov na 24 ur
težava pri gledanju filmov na 24 ur
Testman42 ::
Meni se na na Linux-u (Firefox ter Chrome) ravno tako to dogaja.
Nebi vedel v čem je problem.
Nebi vedel v čem je problem.
fosil ::
Ni problem linka.
Če je problem v linku, potem se zadeva ustavi in se nato nalaga.
Tukaj pa gre za barvne kvadratke, no vsaj pri meni so v barvah
Če je problem v linku, potem se zadeva ustavi in se nato nalaga.
Tukaj pa gre za barvne kvadratke, no vsaj pri meni so v barvah
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
sinalko ::
LP. To se je tudi meni začelo zdaj dogajat. In sicer od takrat, ko sem naložil najnovejši Flash Player 10.1. Pri prejšnji različici mi je vse lepo delalo. Dogaja se mi samo na strani 24Ur. Zato sumim, njihov video, ki mogoče ni 100% kompatibilen za najnovejšim Flashom.
Mogoče še zanimivost, da na počasnejšem računalniku, kvadratki še bolj pridejo do izraza. Ampak z prejšnjo različico Flasha mi je vse lepo delalo, tako na E6550 (2,33GHz) kot na Celeronu 900MHz.
Mogoče še zanimivost, da na počasnejšem računalniku, kvadratki še bolj pridejo do izraza. Ampak z prejšnjo različico Flasha mi je vse lepo delalo, tako na E6550 (2,33GHz) kot na Celeronu 900MHz.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sinalko ()
Ted ::
Preveri obremenitev CPU-ja ob gledanju, pri meni se je zadeva pojavljala pri obremenjenem PC-ju. .
Mah...
sinalko ::
blazTHEmiš ::
danes sem tudi pri debi opazil enak problem, ko sem naložil novi flash player (10.1) se je pojavil ta problem.
Včeraj sm imel še tastari flash gor in je vse normalno delalo. Kaj je potem narobe, je problem v fleshu?
Včeraj sm imel še tastari flash gor in je vse normalno delalo. Kaj je potem narobe, je problem v fleshu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plavi ekran pomoč FlashplayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3505 (3099) | D-PaX |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25095 (23499) | Icematxyz |
» | Izšel Flash Player 10.1Oddelek: Novice / Windows Mobile | 10451 (8549) | techfreak :) |
» | Adobe je jezen na Apple, Apple odgovarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32710 (29623) | sirotka |
» | Zahteve za 720 FlashOddelek: Pomoč in nasveti | 812 (697) | kuglvinkl |