Forum » Programska oprema » MobileMe in galerija
MobileMe in galerija
Dekinio ::
Pozdravljeni!
Imam poskusno verzijo mobile.me in zaenkrat se mi zelo dopade...pogledal sem kar nekaj tutorialov, venda imam še vedno nekaj vprašanj.
Zanima me kako lahko v eventih katere sem že poslal v "oblake" spremenim dostop in sicer z uporabniškim imenom in geslom? Namreč tiste evente katere sem dal vidne vsem bi rad omejil dostop, vendar v sami aplikaciji mobile.me ni te funkcije. Je samo možnost spreminjanje imena eventa in ali je event skrit ali viden...itd.
Ko pa želim spremembe dostopa z geslom uredit v iPhoto-kliknem na event-pa na mobile.me....pol mi pa še enkrat cel event kopira in pol se zgodi, da imam dva ista eventa....
Kakšen predlog.
Pa še eno vprašanje...v iPhoto ko zbrišem slike ali mape (CMD-backspace), se mi slike zbrišejo in kasneje so spet not. Kot, da jih ne morem zbrisat. Kako storim, da jih trajno izbrišem?
Hvala!
Imam poskusno verzijo mobile.me in zaenkrat se mi zelo dopade...pogledal sem kar nekaj tutorialov, venda imam še vedno nekaj vprašanj.
Zanima me kako lahko v eventih katere sem že poslal v "oblake" spremenim dostop in sicer z uporabniškim imenom in geslom? Namreč tiste evente katere sem dal vidne vsem bi rad omejil dostop, vendar v sami aplikaciji mobile.me ni te funkcije. Je samo možnost spreminjanje imena eventa in ali je event skrit ali viden...itd.
Ko pa želim spremembe dostopa z geslom uredit v iPhoto-kliknem na event-pa na mobile.me....pol mi pa še enkrat cel event kopira in pol se zgodi, da imam dva ista eventa....
Kakšen predlog.
Pa še eno vprašanje...v iPhoto ko zbrišem slike ali mape (CMD-backspace), se mi slike zbrišejo in kasneje so spet not. Kot, da jih ne morem zbrisat. Kako storim, da jih trajno izbrišem?
Hvala!
- spremenil: Dekinio ()
lurker ::
V iPhoto imaš v MobileMe galerijah spodaj desno gumb Settings in tam nastaviš kdo in s kakšnim geslom lahko dostopa do določene objavljene galerije.
Ko se ti slike ponovno pojavijo, kje jih brišeš, v Eventih ali v MobileMe galerijah?
Ko se ti slike ponovno pojavijo, kje jih brišeš, v Eventih ali v MobileMe galerijah?
V eventih...zbrišem in kasneje so spet not. Res nevem kako trajno zbrišeš slike ali event.
Pa hvala za odgovore.
Pa hvala za odgovore.
Kako pa omejim dostop z geslom, če si uporabnik winsew? Namreš dostopaš prek intrenetnega vmesnika in notri res ni nastavitev, da bi določeno mapo rad pošeral z drugimi kateri imajo dostop do mape z geslom. Ne najdem kako vnesem uporabnika in njegovo geslo v windowsih?
Prosim za pomoč.
Hvala!
Prosim za pomoč.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Synology NAS 212j in Photo Station 5Oddelek: Pomoč in nasveti | 690 (555) | SimplTech |
» | Photo management software?Oddelek: Programska oprema | 1381 (1268) | opeter |
» | Apple iCloud je tu ... skorajOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8511 (6945) | Keyser Soze |
» | Apple WWDC: iCloud (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 29226 (26782) | Lonsarg |
» | Nazaj k Macom, iLife '11Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3334 (2747) | d'Regi |