» »

Kitajski avtoradio

Kitajski avtoradio

sajmon84 ::

zdravo!

Upam da nisem odprl že komentirane teme... Namreč zanimam se za nakup 2 din avto radia. Kot vrjetno že mnogi, sem tudi sam brskal po internetu in naletel na zeloooo poceni avtoradie iz kitajske. Sicer se odločam za nakup Pioneer AVH 4200, ampak mi nekako ne da miru, da za okoli 200 funtov lahko v radiu dobiš "mnogo več" funkcij in pripomočkov.
Torej a ima kdo izkušnje z nakupom kitajskega avtoradia? A je to res toliko slabša zadeva ali se pri znanih proizvajalcih plača resnično samo znamka?

Hvala za vse odgovore. Lp, Simon

Hardstyle ::

Največ težav ti lahko povzroči antena, ampak to lahko sam rešiš če si malo vešč elektronike (priklopiš novo anteno)

KoMar- ::

Pa seveda nestabilen firmware, za katerega bržkone ne obstaja nobena nadgradnja. Prihrani si živce in kupi nekaj preverjenga z garancijo.

Scorpia ::

Upoštevaj nasvet komarja, ta kitajska roba sicer načeloma ni slaba za ta denar. Konc koncev skoraj vse tehnične firme proizvajo na kitajskem, tovarne pa na koncu spackajo ene svoje izdelke od njihovih delov. Edino večkrat je problem da so hladni loti, pa tudi počasnost samega izdelka. Kot sem prej omenil da spackajo dele in ti deli so bili načrtovani za en radio ki bo imel tolk in tolk funkcij. Oni pa notri vse zmečejo od funkcij, sam procesor pa je isti in ni dovolj močen da bi zadeva hitro delovala.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DAB+ avtoradio kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7711079 (6040) stratosD
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7815178 (9477) Trupl0
»

Tablični računalnik v avtu z fm rds radijem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5310329 (8108) UganiKdo
»

Avto MP3 player z FM transmitterjem

Oddelek: Kaj kupiti
164396 (2337) Unknown_001

Več podobnih tem