Forum » Mobilne tehnologije » Igre in slike za samsung corbya
Igre in slike za samsung corbya
lolcek123 ::
Ali mi lahko kdo pove kje se lahko dobi igre in slike za samsung corbya? Samo pri Mobile heart in pri Mobile9 sem jih dobil ampak mi skoraj nobena ni delala. Prosim če veste še za kakšno drugo stran z igrami in slikami za samsung corbya mi prosim povejte.TNX
lolcek123 ::
Hvala,mi delujejo vse igre samo imam problem. Čez čas mi pri kašnih aplikacijah napiše da moram kupiti neko kodo da lahko nadaljujem. Meni se ne splača za to plačavati ker ja samo škoda denarja. Drugo je pa, da se mi pokaže, da moram obiskti njihovega sponzorja, da lahko nadaljujem. Kot sem že prej rekel: škoda denarja! Zato bi še naprej prosil za takšne spletne strani. TNX.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blackberriji več niso dovolj dobri za YahooOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 6676 (5006) | Lonsarg |
» | Telefon s custom (.mp3) zvonjenjem oziroma možnostjo predvajanja glasbeOddelek: Kaj kupiti | 864 (775) | fosil |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2588 (2300) | amigo_no1 |
» | Mobitel za otroka (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15929 (14064) | koro13 |
» | Touchscreen igreOddelek: Mobilne tehnologije | 812 (722) | Bor H |