Forum » Mobilne tehnologije » Must have aplikacije za iPhone?
Must have aplikacije za iPhone?
Nextor ::
Pozdravljeni!
V tej popravli aplikacij me zanima katere aplikacije mi priporočate, da jih zrolam na iPhone? Telefon je jailbreakan...
Hvala!
V tej popravli aplikacij me zanima katere aplikacije mi priporočate, da jih zrolam na iPhone? Telefon je jailbreakan...
Hvala!
xCore ::
edino kar uporabljam je runkeeper pro, navigon, sbsettings.
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xCore ()
$%&/() ::
WolframAlpha - izjemno uporabna aplikacija, sploh za srednješolsko/visokošolsko matematiko, fiziko, kemijo itd.
Music 2 - aplikacija za streamanje celotne domače glasbene zbirke preko EDGE/3G/WiFi.
Pano - presenetljivo dodelana aplikacija za preprosto izdelavo panoram (okej, ni ravno must-have, je pa pretty cool nonetheless)
Cycorder - aplikacija za snemanje videa za iPhone 2G in 3G (Cydia only)
Pa še nekaj cool iger: Rolando 1/2, Plants vs Zombies, Fieldrunners, TapDefense, Doodle Jump, Flight Control etc.
Music 2 - aplikacija za streamanje celotne domače glasbene zbirke preko EDGE/3G/WiFi.
Pano - presenetljivo dodelana aplikacija za preprosto izdelavo panoram (okej, ni ravno must-have, je pa pretty cool nonetheless)
Cycorder - aplikacija za snemanje videa za iPhone 2G in 3G (Cydia only)
Pa še nekaj cool iger: Rolando 1/2, Plants vs Zombies, Fieldrunners, TapDefense, Doodle Jump, Flight Control etc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Q2: Android telefoni obvladujejo 2/3 svetovnega trga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 31880 (28978) | Jst |
» | Apple iPhone 4Oddelek: Mobilne tehnologije | 9439 (8900) | RejZoR |
» | Windows Mobile OSOddelek: Mobilne tehnologije | 2241 (1705) | Trinitron |
» | WWDC 2009 - Apple Keynote (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17252 (13145) | techfreak :) |
» | Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15411 (11187) | techfreak :) |