Forum » Strojna oprema » Zunanji disk je začel ropotat
Zunanji disk je začel ropotat
Leam ::
Kupila sem zunanji disk Verbatim 2TB, nekaj dni je bilo vse ok, potem pa vsaka malenkost, ki jo želim shraniti nanj ropota dokler ne shrani, v bistvu nekako škripa ...
Ker je to moj prvi zunanji disk se sprašujem, ali je to normalno, ali to pomeni, da je nekaj z njim narobe
Ker je to moj prvi zunanji disk se sprašujem, ali je to normalno, ali to pomeni, da je nekaj z njim narobe
Pyr0Beast ::
Poberi dol kar se pobrati da.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
janezek67 ::
Poberi dol kar se pobrati da. Spusti kakšen program za ugotavljanje slabih sektorjev, ker imaš zagotovo kakšnega. Mogoče bo nekaj časa potem mir. Drugače, če je v garanciji - nesi na servis.
IceBoX ::
Če si ga kupila pred nekaj dnevi, je še vedno v garanciji. Tudi sam imam Verbatim zunanji disk, pa do zdaj sem kar zadovoljen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17138 (5237) | mailer |
» | Startup repair ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (821) | fosil |
» | Prenosnik ACER ASPIRE 7520 ugašaOddelek: Strojna oprema | 1680 (1173) | j3rn3jk |
» | How to make my dead GC go 'Zombie'??Oddelek: Strojna oprema | 1355 (907) | galu |
» | zunanji disk se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (1965) | Pyr0Beast |