» »

Kje v Sloveniji kupiti zvočnike od Acoustic Research?

Kje v Sloveniji kupiti zvočnike od Acoustic Research?

Nazgul ::

Ali je morda kdo seznanjen s tem kje v Sloveniji dobiti zvočnike od podjetja Acoustic Research? Posebno sem zagret za njihov subwoofer Chronos W38. Tudi zanimivi so izdelki podjetja Velodyne in HSU - so ti sploh dobavljivi v Sloveniji? Lepo prosim za kakršnekoli informacije v zvezi s tem.

No, ali nobeden nič ne ve?

Gapi ::

Sej ne vem če lahko tukaj naredim malo reklame ampak vseeno. Probaj v VKLOP-u na Parmovi 25. Tam imajo velik izbor high end zvočniških omaric. AR glih nimajo probaj še kaj drugega. Fotr je glihkar omenu da je nekje v Škofji loki en zatopnik naslova žal ne vem. Pol pa je še KAT v Hotemžah pri kranju. Poglej si kako hi-fi revijo kot je HI-FI Jurnal

zile ::

Hala D BTC pod Emporiumom. Ne vem imena trgovine. Imajo pa še od NHT, etc...

Hvala! Praviš da naj bi bil v Škofji Loki en zastopnik za AR? A ne bi mogel mal bolj natančno opredelit? Ime firme, telefon morda? Hi-Fi Journal - je to slovenska revija? Katera je sploh tak najboljša slovenska revija za take zadeve?

Thanks tudi tebi, Zile! Sam zelo fino bi blo če bi tudi vedel ime ali telefon trgovine, ker nisem iz Ljubljane.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nazgul ()

Gapi ::

HI-FI Jurnal je slovenska revija. Naslova pa na žalost ne vem

kuzifix ::

Jz sm jih par let nazaj kupu v Nm pr frendu v trgovini, sam on zdej nima trgovine vec ne, tko da ...
Drgac je pa (vsaj biu) zastopnik v Skofji Loki, ime se pa zacne na P al neki tacga. Nisem trenutno doma tako da ne morem pogledat, zal.
Drgac naj bi jih pa imel v Leclercu na Rudniku (Lj), vendar nisem 100% ... Najbols da povprasas.
Ce te pa tud druge firme zanimajo majo pa kr velko izbiro v BOF-u, pa v kak Big Bang pejt pogledat, Jamo majo v Novem mestu v MS-Tehniki demo sobo (laufajo na devetici od Onkya, cista poezija :D ) pa tud kr izbire, pol je tud recimo Corrado v Kranju al tm nekje, sam ne vem kaj tocno majo, ... Dost mas tega, sam cajt si je treba uzet.
Za HI-FI Journal pa ne vem ce se izhaja, se mi zdi da jim financno ni sfolgal.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

bili_39 ::

Prodajajo jih tudi v Mediasvetu (Coming) - ampak samo stara zaloga kolikor sem videl (Status serija).
Več sem jih videl v trgovini od A do Ž (ali nekaj podobnega). Podatki so za Maribor, ampak trgovci so slovenski...

krucymucy ::

No jaz pa bom naredu mal reklame ... HI-FI journal ... je edina in zato najboljša revija za to sceno, jim pa zamerim to da so pristranski predvsem izdelkom ki jih prodaja corrado - ker imajo to reč nekako skupaj ...
pa vseeno AR imajo kolikor jaz vem v BTC hala D ko so ze povedal, po moje pa bi se dalo dobit tudi kaj v od A do Ž ...

btw: zakaj ne poskusiš kaj drugega ... jaz sem kupil rabljene Mirage 1090i bipolar serija, 175W RMS in pa tudi že sama teža (33.5Kg/kos) pove svoje bral sem razne članke po netu in so zelo hvaljeni, lastim pa si jih že 3 leta in si jih še nekaj (precej) časa bom ...;)

Zelo vesel sem vaših prispevkov! Čeprav kaj bolj konkretnega od "mogoče tam kaj prodajajo" nisem zasledil. Ali ne obstaja kakšen uradni zastopnik za AR v Sloveniji? Zakaj ravno AR? Ker sem bral o njihovem novem subwooferju Chronos W38, ki je baje zelo zelo dober za ta cenovni razred (cca 150 jurjev), dobil je tudi že nekaj nagrad v raznih revijah. Ja, kupujem si nov woofer, ne wooferček ampak pravi velikan, tak ki gre pod 20Hz, ki naj bi bil tudi zelo precisen in hitrih reakcij, ne mislim pa dati celega premoženja za takšno zadevo, kvečjemu tam okoli 200 jurjev. In po netu se tolko govori o AR (ta novi model), Velodyne, HSU, Rel wooferjih, ki naj bi nudili ogromno za ta denar, vendar v Sloveniji nobenega od teh žal še nisem zasledil. Zato pa zdej vas sprašujem. Imate mogoče še kakšne predloge o drugih firmah, ki nudijo največ "bang for the buck" (imajo najboljše razmerje cena/zmogljivost) pri nizkotoncih in jih je možno dobiti tudi v Sloveniji?

kuzifix ::

Torej:
Uvoznik za AR za Slovenijo je podjetje PCS iz Skofje Loke (za telefonsko pa magari informacije poklic;)). Kar se prodaje tice: Bojda se je AR preusmeru samo na ameriski trg (mocno povprasevanje), tko da ne vem kako je zdej kej z novimi modeli. So pa tud prenovljeni seriji AR mocno zvisal ceno proti prejsnji (baje), tko da ... Obilico srece.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

Iskal sem po telefonskem imeniku na netu, pa nisem nič našel o enem PCS iz Škofje loke! Mi lahko prosim kdo pomaga najti to prekleto telefonsko!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potres?! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16829333 (21403) Mellons
»

Fosili

Oddelek: Znanost in tehnologija
225282 (4762) gzibret
»