Forum » Pomoč in nasveti » Kako nastaviti max performance na notebooku
Kako nastaviti max performance na notebooku
ptg ::
Pozdravljeni,
težava je v tem, da na notebooku (WIN XP SP3) ne morem nastaviti max. performance, ko deluje na bateriji.
Hitrost CPU-ja je na bateriji polovična od tiste kadar je na el. napajanju.
Nastavil sem vse kar vem, naložil Speedswitch ampak vedno, ko izklopim el. napajanje ekran zatemni malenkost (šparamo) in delovanje CPU-ja se upočasni.
Hudič ne uboga nobene komande.
Grafična ATI Radeon Xpress 1100. Tudi v Catalyst control centru imam nastavljeno na max.
Kakšna izkušnja?
LP
P.
težava je v tem, da na notebooku (WIN XP SP3) ne morem nastaviti max. performance, ko deluje na bateriji.
Hitrost CPU-ja je na bateriji polovična od tiste kadar je na el. napajanju.
Nastavil sem vse kar vem, naložil Speedswitch ampak vedno, ko izklopim el. napajanje ekran zatemni malenkost (šparamo) in delovanje CPU-ja se upočasni.
Hudič ne uboga nobene komande.
Grafična ATI Radeon Xpress 1100. Tudi v Catalyst control centru imam nastavljeno na max.
Kakšna izkušnja?
LP
P.
popster ::
To je ubistvu dvojedrnik, eno jedro ti najberz ugasne, ce kaj to pomaga:P
Probaj laufat winse brez tega softwerja, je pa mozno da se stvar odvija na hardwerski ravni (kar lahko preveriš z kakim knopix boot cdjem)
Probaj laufat winse brez tega softwerja, je pa mozno da se stvar odvija na hardwerski ravni (kar lahko preveriš z kakim knopix boot cdjem)
ptg ::
Ja, je dualcore.
Tale softwer sem naknadno naložil pa ni nč pomagalo.
Knopix boot je pa za Linux, kajne?
Se še komu kaj sanja glede tega ?
Tale softwer sem naknadno naložil pa ni nč pomagalo.
Knopix boot je pa za Linux, kajne?
Se še komu kaj sanja glede tega ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšno grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1198) | Janac |
» | Mnenja o DELL 6400 Inspiron (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9313 (5908) | steev |
» | HP 6710b ali 6715b? - linuxOddelek: Kaj kupiti | 2230 (2002) | jype |
» | Kako bi se obnesu ta prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2472 (1884) | samo112 |
» | prenosnik hp pavilionOddelek: Kaj kupiti | 1734 (1537) | mitjaje |