Forum » Operacijski sistemi » Windows XP - spremenit v nemški jezik
Windows XP - spremenit v nemški jezik
m0LN4r ::
Imamo neke priseljence iz avstrije, ki so malo starejši in so si nabavili internet z siolovim eeepcjem. Težava je v tem, da slabo znajo slovensko angleško pa sploh ne.
Na PCju imajo angleški windows XP (licenčni). Prosili so me naj jim spremenim na nemškega. Težava je v tem kako?
Kako naj spremenim Angleško že instaliran windows v Nemškega. Za slovenske se je dalo dobit MUI kako pa je z nemškimi?
Prosim za hitre odgovore, ker grem ju3 zvečer nazaj v mb.
Na PCju imajo angleški windows XP (licenčni). Prosili so me naj jim spremenim na nemškega. Težava je v tem kako?
Kako naj spremenim Angleško že instaliran windows v Nemškega. Za slovenske se je dalo dobit MUI kako pa je z nemškimi?
Prosim za hitre odgovore, ker grem ju3 zvečer nazaj v mb.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
m0LN4r ::
izgleda da obstaja mui sam rabiš dokazat da maš licenčno pa zdownloadaš preko update, samo tale microstoft update je katastrofalen
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
JohanP ::
Če imaš angleško verzijo XP pro potem lahko spremeniš jezik uporabniškega vmesnika z nakupom MUI paketa...
Kot je meni znano zadeva ni dosegljiva preko windows update...
lahko pa v gugl vtipkaš Windows XP/2000 MUI
Kot je meni znano zadeva ni dosegljiva preko windows update...
lahko pa v gugl vtipkaš Windows XP/2000 MUI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista home premium SLO lang. pack?Oddelek: Operacijski sistemi | 3924 (3599) | PaJo |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2272 (1734) | poweroff |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3606 (3171) | ChraseR |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8760 (7405) | Han |
» | kako nemške win xp v angleške xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 1276 (1096) | Ribicija |