Forum » Operacijski sistemi » win 7 - premik mape Moji dokumenti
win 7 - premik mape Moji dokumenti
kelly1 ::
Pozdravljeni !
Prešel sem na operacijski sistem win 7, ki ga vsi tako hvalite, pa me zanima kako prestavim oz. podam pot mapi moji dokumenti na drugo particijo ?
obrazložitev: Disk imam razdeljen na 2 particiji C in D. vse dokumente , slike, filme bi rad spravljal v mapo t.i. Moji dokumenti, ki se v namesti na particiji C, kjer so nameščeni tudi programi. To mapo "moji dokumenti" bi rad prestavil na particijo D, morda kakšna ideja,... v XP se je to naredilo bp,.. kaj pa v WIN 7 ??
Hvala
Prešel sem na operacijski sistem win 7, ki ga vsi tako hvalite, pa me zanima kako prestavim oz. podam pot mapi moji dokumenti na drugo particijo ?
obrazložitev: Disk imam razdeljen na 2 particiji C in D. vse dokumente , slike, filme bi rad spravljal v mapo t.i. Moji dokumenti, ki se v namesti na particiji C, kjer so nameščeni tudi programi. To mapo "moji dokumenti" bi rad prestavil na particijo D, morda kakšna ideja,... v XP se je to naredilo bp,.. kaj pa v WIN 7 ??
Hvala
kelly1 ::
Hvala,k4harvey ..... !! SUPER,...
Predvidevam, da moram tudi za ostale mape (My music, My picture, My videos,) ki v WIN 7 niso v sklopu "Moji dokumenti" prestaviti na enak način ?
Hvala še enkrat za hiter in konkreten odgovor!
Predvidevam, da moram tudi za ostale mape (My music, My picture, My videos,) ki v WIN 7 niso v sklopu "Moji dokumenti" prestaviti na enak način ?
Hvala še enkrat za hiter in konkreten odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12510 (7991) | carota |
» | Pomoč pri Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5291 (4867) | BorutK-73 |
» | Folder redirection, Win7 in offline filesOddelek: Operacijski sistemi | 1792 (1426) | Blisk |
» | Mapa "Moji dokumenti" - se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1235) | blackbfm |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6383 (4945) | Doman |