Forum » Strojna oprema » Problemi s tiskanjem - Vista
Problemi s tiskanjem - Vista

luciby ::
Računalnik ima licenčno Visto Business in tiskalik HP OfficeJet K5400. Več kot leto je delovalo vse OK, sedaj je pa nehal tiskat.
- ko dam tiskat preizkusno stran, tiskalnik vzame list, potem 5 minut stoji pri miru in nato pljune papir ven in ob tem natisne 1cm teksta (toliko, da se vidi pol znaka Windows in pol napisa Windows)
- iz Worda uspe iztiskat 5 vrstic teksta potem se pa ustavi, pet minut stoji in list izpljune
Poskusil sem že vse živo:
- ponovna namestitev iz priloženega CD-ja
- ponovna namestitev z novimi driverji iz HP supporta + neki update-i
Nič pa ne pomaga. Poiskusil sem reštartat Spooler, pobrisal sem datoteke v system32\spool\printers,...
Windows nima vklopljenega Windows Update-a, tako, da se ziher ni kaj gor namestilo kar bi ga zmrdalo, računalnik nima virusa niti backdoorov.....jaz več ne vem, mi zna kdo pomagat?
- ko dam tiskat preizkusno stran, tiskalnik vzame list, potem 5 minut stoji pri miru in nato pljune papir ven in ob tem natisne 1cm teksta (toliko, da se vidi pol znaka Windows in pol napisa Windows)
- iz Worda uspe iztiskat 5 vrstic teksta potem se pa ustavi, pet minut stoji in list izpljune
Poskusil sem že vse živo:
- ponovna namestitev iz priloženega CD-ja
- ponovna namestitev z novimi driverji iz HP supporta + neki update-i
Nič pa ne pomaga. Poiskusil sem reštartat Spooler, pobrisal sem datoteke v system32\spool\printers,...
Windows nima vklopljenega Windows Update-a, tako, da se ziher ni kaj gor namestilo kar bi ga zmrdalo, računalnik nima virusa niti backdoorov.....jaz več ne vem, mi zna kdo pomagat?

luciby ::
To sem še pozabil dodat:
- tiskalnik sem probal na drugi mašini in deluje normalno (sicer je bil WinXP)
- tiste update pa sem tudi že vse namestil
Tako, da res ne vem, a je tu Vista kaj kriva al...ne vem no.
- tiskalnik sem probal na drugi mašini in deluje normalno (sicer je bil WinXP)
- tiste update pa sem tudi že vse namestil
Tako, da res ne vem, a je tu Vista kaj kriva al...ne vem no.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 450317 (15998) | jedateruk |
» | Starejsi HP LaserJeti in Windows 7 = no goOddelek: Pomoč in nasveti | 3174 (2671) | dbokal |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2570 (2383) | racunalnik3 |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8706 (5155) | d4rko |
» | LaserJet 3015 blemOddelek: Strojna oprema | 989 (922) | Bug |