Forum » Omrežja in internet » Vdor v email račun
Vdor v email račun
Newholland ::
Lep pozdrav vsem! Vdrli so mi v Gmail račun, Kljub temu da sem imel močno geslo (ko sem delal račun mi je pisalo STRONG pri gleslu =). S tem mailom v katerega so mi vdrli, imam pri facebooku račun, medrugim tudi na tem forumu sem registriran s tem mailom v katerega so mi vdrli. Probal sem že veliko pomči ki jih nudi google, vendar mi ni nobena pomagala, ker nekatarih stvari ne vem (kot je naprimer odgovor na varnostno vprašanje in pa kdaj je bil račun ustvarjen. Uporabljam pa Thunderbird, kjer imam shranjena prejeta sporočila do izpred dveh let, s katerimi mislim da bi lahko dokazal da sem res lastnik tega računa, pa mislim da bi šlo tudi tako, da mi naprimer oni rekli, da naj naprimer na youtubu (ker s tem mailom imam registriran tudi youtube račun) pri nekem filmčku napišem določen komentar ali nekaj v tem smislu. Vendar pa imam težave pri tej googlovi pomoči, ker mislim da je avtomatska (https://www.google.com/support/accounts... jaz bi pa rad pisal na nek mail, ki ga ne vem, kjer bo sporočilo prebral človek in me morda bolj razumel min mi znal pomagati.
Dobrodošla vsakršna pomoč, saj mi ta email account veliko pomeni.
LP
Dobrodošla vsakršna pomoč, saj mi ta email account veliko pomeni.
LP
KoMar- ::
Ni nobenega mejla, moraš izpolnit tisti obrazec, ki ga dobiš, če na "Did it work?" odgovoriš z "No".
karafeka ::
Slučajn kdo ve, kako je sploh možno dobiti/ukrasti gmail geslo?
Na kakšne načine ? Ne verjamem, da je tu brute force posredi.
Na kakšne načine ? Ne verjamem, da je tu brute force posredi.
Sale_One0 ::
V večini primerov je to keylogger, ali pa phishing("ribarjenje") scam kjer sam vneseš username in geslo na določeni fake strani katera zgleda kot g-mail login page.
Si vis pacem, para bellum.
St235 ::
ali pa imaš kakšno geslo, ki ga ni teško uganit kateremu od zancev. Pogost problem je tudi to, da lajudje na 300 različnih mestih uporabljajo eno geslo. Drugače pa z zgodovino emailov in youtube komentarji ne boš prišel daleč. Gmail ima avtomatičen obrazec za pridobitev gesla in takšne stvari kot je odgovor na vprašanje so del tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3452 (2710) | Mesar |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2923 (2812) | jurre |
» | Outlook incoming mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1338) | izi12 |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4374 (3033) | bluefish |
» | Vdor v e-mail! Pomoč! (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 17636 (15697) | Picero |