Forum » Loža » Potapljaška obleka
Potapljaška obleka
turkx90 ::
Lani sem si kupil potapljaško obleko z neoprena 5 mm. Obleka je bila dokaj poceni in ni bila narejena po meri. Posledično mi obleka tudi ne stoji prav. Uglavnem kupil sem si to obleko, vendar mi v predelu trebuha ne stoji oprijeto in zato te tam zebe....
Vrašanje je, ali se da obleke za potapljanje popravljat.....ali zozat v predelu trebuha? Da bi odstrigli pristrani kaksen del in sesili skupaj? Na prsih je zalepljena, samo predel trebuha/bokov me jebe.
Ve kdo če to delajo v kakšni potapljaški trgovini, ali ti to lahko opravi navadni šivilja?
Vrašanje je, ali se da obleke za potapljanje popravljat.....ali zozat v predelu trebuha? Da bi odstrigli pristrani kaksen del in sesili skupaj? Na prsih je zalepljena, samo predel trebuha/bokov me jebe.
Ve kdo če to delajo v kakšni potapljaški trgovini, ali ti to lahko opravi navadni šivilja?
Okapi ::
Če bi malo poguglal, bi naletel na nekega Sašota, ki je pred par leti na enem potapljaškem forumu razlagal, da popravlja potapljaške obleke. Tel. 041 825 806, če je še v biznisu, pa ne vem.
Sicer pa škarje in Neostik TB v roke
O.
Sicer pa škarje in Neostik TB v roke
O.
JanK ::
Zozati se jo da - to sem se pozanimal, ko sem si jo dal delati po narocilu. Ce si okoli Maribora poglej Saso Vrbek, ki ga je omenjal Okapi, okoli Ljubljane pa Duem iz Medvod. V Kopru imas tudi Sandiline ampak oni zelo zelo neradi (ali pa sploh ne) delajo na oblekah, ki jih ne naredijo oni.
turkx90 ::
Ja sej nazalost zivim 2 km od sandilina....pa nisem hotu it niti vprašat....drugače pa bom verjetno nesel eni obični šivilji, ker to nemorem bit nevem kasno zahtevno delo.
JanK ::
Mogoce lahko poskusis pri Sepadiver takoj za mejo. Imajo tudi delavnico, mogoce niso tako zadrgnjeni, kot pri Sandilineu.
Kolikor vem ni dovolj samo zasiti (in se to s pravim sukancem, da ne zgnije na vlagi), ampak je treba tudi zlepiti. Poglej http://www.scubaboard.com/forums/exposu....
Kolikor vem ni dovolj samo zasiti (in se to s pravim sukancem, da ne zgnije na vlagi), ampak je treba tudi zlepiti. Poglej http://www.scubaboard.com/forums/exposu....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hujšanjeOddelek: Loža | 1883 (1339) | Bananovec |
» | Skok v vodo (ki ima 5 stopinj) napotki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12490 (8678) | PINki |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4140 (3515) | upirna |
» | Potapljaski tecaj?Oddelek: Loža | 3315 (2974) | ali3n |
» | Kondenzacija?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1043 (948) | Daedalus |