» »

Potapljaška obleka

Potapljaška obleka

turkx90 ::

Lani sem si kupil potapljaško obleko z neoprena 5 mm. Obleka je bila dokaj poceni in ni bila narejena po meri. Posledično mi obleka tudi ne stoji prav. Uglavnem kupil sem si to obleko, vendar mi v predelu trebuha ne stoji oprijeto in zato te tam zebe....

Vrašanje je, ali se da obleke za potapljanje popravljat.....ali zozat v predelu trebuha? Da bi odstrigli pristrani kaksen del in sesili skupaj? Na prsih je zalepljena, samo predel trebuha/bokov me jebe.

Ve kdo če to delajo v kakšni potapljaški trgovini, ali ti to lahko opravi navadni šivilja?

Okapi ::

Če bi malo poguglal, bi naletel na nekega Sašota, ki je pred par leti na enem potapljaškem forumu razlagal, da popravlja potapljaške obleke. Tel. 041 825 806, če je še v biznisu, pa ne vem.

Sicer pa škarje in Neostik TB v roke;)

O.

JanK ::

Zozati se jo da - to sem se pozanimal, ko sem si jo dal delati po narocilu. Ce si okoli Maribora poglej Saso Vrbek, ki ga je omenjal Okapi, okoli Ljubljane pa Duem iz Medvod. V Kopru imas tudi Sandiline ampak oni zelo zelo neradi (ali pa sploh ne) delajo na oblekah, ki jih ne naredijo oni.

Ja sej nazalost zivim 2 km od sandilina....pa nisem hotu it niti vprašat....drugače pa bom verjetno nesel eni obični šivilji, ker to nemorem bit nevem kasno zahtevno delo.

Mogoce lahko poskusis pri Sepadiver takoj za mejo. Imajo tudi delavnico, mogoce niso tako zadrgnjeni, kot pri Sandilineu.

Kolikor vem ni dovolj samo zasiti (in se to s pravim sukancem, da ne zgnije na vlagi), ampak je treba tudi zlepiti. Poglej http://www.scubaboard.com/forums/exposu....

Ja v sepo bom šou vprasat.

Pa povej ali popravljajo tudi ne-njihove obleke: to je cisto uporabna informacija.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hujšanje

Oddelek: Loža
141883 (1339) Bananovec
»

Skok v vodo (ki ima 5 stopinj) napotki? (strani: 1 2 3 )

10912490 (8678) PINki
»

vodno hlajenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
514140 (3515) upirna
»

Potapljaski tecaj?

323315 (2974) ali3n
»

Kondenzacija?