Forum » Programiranje » debug .net 2.0 aplikacije
debug .net 2.0 aplikacije
l0g1t3ch ::
Kako bi najlažje spremljal kaj se dogaja ob zagonu aplikacije spisane v .net 2.0. Jezik v katerem je spisana nisem ziher je pa skoraj gotovo C# ali VB.net
Problem je ker nimam na voljo izvorne kode aplikacija pa na virtualni mašini za razliko od fizične ne deluje (OS je v obeh primerih polno patchan win XP sp3).
Rad bi ugotovil, kaj gre drugače na virtualki kot na fizični mašini.
Se da atachat debuger na proces če ni debug bild, oz kako bi drugače spremljal kaj se dogaja ?
Hvala za pomoč
Problem je ker nimam na voljo izvorne kode aplikacija pa na virtualni mašini za razliko od fizične ne deluje (OS je v obeh primerih polno patchan win XP sp3).
Rad bi ugotovil, kaj gre drugače na virtualki kot na fizični mašini.
Se da atachat debuger na proces če ni debug bild, oz kako bi drugače spremljal kaj se dogaja ?
Hvala za pomoč
AndrejS ::
Kaj uporabljaš za virtualizacijo?
Sam sem imel probleme z nekaterimi servisi napisanimi v .net 2.0 na wmvare.
Rešitev je bila , da sem za virtualizacijo uporabil M$ virtual server in težave so izginile.
Sam sem imel probleme z nekaterimi servisi napisanimi v .net 2.0 na wmvare.
Rešitev je bila , da sem za virtualizacijo uporabil M$ virtual server in težave so izginile.
Stvar teče na ESX in tam bo tudi ostala. Gre pa za čisto povprečen programček neke slovenske SW firme.
BlueRunner ::
Obrni se še na VMware podporo in njihove forume. Tam ti bo zagotovo znal kdo pomagati, če je težava samo v temu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7072 (6589) | Buggy |
» | Sistem za virtualizacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7832 (5404) | Blisk |
» | Poceni ESXi strežnik(izbira HWja)Oddelek: Strojna oprema | 2710 (2415) | levaky |
» | Izšel brezplačni VMware ESXi HypervisorOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7511 (4668) | BlueRunner |
» | katero matično, 8Gb ramaOddelek: Kaj kupiti | 1278 (1076) | zee |