» »

Nov programerski izziv in brezplačna predavanja

Nov programerski izziv in brezplačna predavanja

peroksid ::

Pozdravljeni.

Nokia App Forum Slovenija vse, ki jih zanima razvoj mobilnih aplikacij, vabi na predavanje »Razvij svojo mobilno aplikacijo!«, ki bo jutri, 9.6.2010, ob 12. uri v predavalnici 3 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Na predavanju vam bodo najbolj aktivni in prodorni domači strokovnjaki predstavili svoj pogled na razvoj mobilnih aplikacij, na izzive, s katerimi so se srečali, in izkušnje, ki so si jih pridobili z uspešnimi projekti. Razkrili vam bodo tudi kakšen trik, ki vam bo olajšal razvoj lastnih aplikacij za mobilne naprave, in nekaj nasvetov, kako narediti naslednji korak v svetu mobilnih aplikacij – od prvega izdelka do uspešnega razvojnega podjetja.

Predavali bodo: Tomaž Štolfa, Mobile Monday Slovenija; Žiga Hajdukovič, Razum; Boštjan Lukša, 3fs in Matevž Klanjšek, Celtra.

Predavanje je prvo v seriji predavanj za razvijalce, ki jih organizira Nokia App Forum Slovenija, na katerih bomo predstavili razvoj mobilnih aplikacij v praksi, brez nepotrebnega trženjskega balasta. V letošnjem poletju bomo organizirali tudi Akademijo: voden razvoj aplikacij za izbrane ekipe mladih razvijalcev. Nagrada za najboljšo aplikacijo, razvito v okviru Akademije, znaša 10.000 evrov, Nokia App Forum Slovenija pa bo razvijalcem ponudil še vrsto drugih ugodnosti in nagrad.

Več o Nokia App Forumu Slovenija si lahko preberete na http://slovenija.nokiaappforum.com/.

Lep pozdrav,

Peter Šepetavc
Nokia App Forum Slovenija


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Zanimiva predavanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
8773661 (25410) justdoit
»

Mobilni development (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
758639 (5018) Gandalfar
»

Samsung po poti Sony Ericssona

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
233286 (1993) PrimozR
»

Prihaja Android 2.2 - Froyo

Oddelek: Novice / Android
306562 (5370) SLO_Matej
»

Maemo Challenge

Oddelek: Novice / Kiberpipa
52956 (2473) GizmoX

Več podobnih tem