Forum » Strojna oprema » Nezaznan USB ključek
Nezaznan USB ključek
DareKri ::
Ko vtaknem USB ključek v USB se mu sicer posveti lučka, to je pa tudi vse. Ni viden ne v raziskovalcu ne med napravami.
Probal sem z drugimi USB vtičnicami in na drugem compu -> povsod isti rezultat. Druge USB ključke mi comp prepozna brez problemov!
Je kakšna rešitev, ali pa je moj ključek odšel v pasja nebesa (beri: nebesa za USB ključke)?
Probal sem z drugimi USB vtičnicami in na drugem compu -> povsod isti rezultat. Druge USB ključke mi comp prepozna brez problemov!
Je kakšna rešitev, ali pa je moj ključek odšel v pasja nebesa (beri: nebesa za USB ključke)?
@nny ::
Ključ je v pasjih nebesih oziroma tam, kamor gredo ključki po smrti.
Na svojem sem ob istem problemu večino datotek rešila s programom Recover Data for FAT, mislim, da je bil tale. Nekaj fajlov je žal tudi odšlo v nebesa za byte.
Na svojem sem ob istem problemu večino datotek rešila s programom Recover Data for FAT, mislim, da je bil tale. Nekaj fajlov je žal tudi odšlo v nebesa za byte.
MIHAc27 ::
Poišči in probaj z HP USB Disk Storage Format Tool
Sam sem že parkrat crknjen USB z tem usposobil, da je spet lepo delal. Če ti ga niti z tem ne zazna potem je definitivno konec.
Sam sem že parkrat crknjen USB z tem usposobil, da je spet lepo delal. Če ti ga niti z tem ne zazna potem je definitivno konec.
misek ::
MIHAc27, verjetno so tvoji ključki imeli drugačne simptome kot pri DareKri-ju. Če ključka ni med USB napravami potem ga tudi program ne bo zaznal in usposobil.
Sicer sem pa sam imel enega, kateremu sem samo malce polotal USB konektor na tiskanino.
Sicer sem pa sam imel enega, kateremu sem samo malce polotal USB konektor na tiskanino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
MIHAc27 ::
Proba lahko. Se pa ne spomnim več točno kakšne težave je imel moj USB (Jih je bilo itak več)
DareKri ::
Vsem, ki ste se trudili pomagati mi, se najlepše zahvaljujem. USB ključek je očitno res v nebesih.
Format sploh ni prišel v poštev, saj ga ni bilo nikjer videti (celo DOS prompt "diskpart" ga ni našel.
Kot mi je svetoval misek sem razdrl ključek in loti izgledajo OK.
S kislim nasmehom lahko rečem, da je ključek dober le še za okrasno lučko (to je edino kar mu še dela).
Še enkrat hvala vsem za nasvete
LP
Dare
Format sploh ni prišel v poštev, saj ga ni bilo nikjer videti (celo DOS prompt "diskpart" ga ni našel.
Kot mi je svetoval misek sem razdrl ključek in loti izgledajo OK.
S kislim nasmehom lahko rečem, da je ključek dober le še za okrasno lučko (to je edino kar mu še dela).
Še enkrat hvala vsem za nasvete
LP
Dare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 1882 (1612) | Jirzy |
» | Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17034 (16373) | s6c-gEL |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7212 (4449) | deninho1989 |
» | Potreben flash biosa, pa ne gre restorat ker usb porti ne delajo...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (868) | SkyNet |
» | USB kluček dela,miška in tipkovnica neOddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1842) | miraldinjos |