Forum » Zvok in slika » Zatikanje zvoka pri obdelavi videa
Zatikanje zvoka pri obdelavi videa
WinXP ::
zmeraj ko naredim video v corel video studiu in ga exportiram v mp4 se mu zatika zvok. zakaj to dela če je v original datoteki (3gp) zvok čisto jasen v prekonvertirani datoteki v avi tudi...
a ko naredim video v corelu in ga izvozim je katastrofa s tem zvokom.
če dam npr. V wmv se včasih zatika včasih ne, samo nima opcije 640x480, samo nižje za izvozit...
Vse potrebne kodeke imam nameščene (divx, xvid, k-lite codec pack... )
Če dam v drug format izvozit lahko da se ne bo zatikal, samo je resolucija videa premajhna in preslaba za nadaljno obdelavo...
a ko naredim video v corelu in ga izvozim je katastrofa s tem zvokom.
če dam npr. V wmv se včasih zatika včasih ne, samo nima opcije 640x480, samo nižje za izvozit...
Če dam v drug format izvozit lahko da se ne bo zatikal, samo je resolucija videa premajhna in preslaba za nadaljno obdelavo...
- polepsal: KoMar- ()
WinXP ::
Računalnik je dober,zmogljiv,AMD Athlon II 3GHZ,AM3,2GB DDR3...
Zvok se mi ne zatika pri predvajanju,samo ko SAM ustvarim video datoteko npr. MP4 z Corelom...
Movie Edit mi tudi če izvozim v MP4 ne dela tega.Mogoče vsak program ne zna pravilno skombinirat kombinacije pa eni obdelajo zvok za MP4 v redu,drugi ne,glede na kodeke v računalniku...
Zvok se mi ne zatika pri predvajanju,samo ko SAM ustvarim video datoteko npr. MP4 z Corelom...
Movie Edit mi tudi če izvozim v MP4 ne dela tega.Mogoče vsak program ne zna pravilno skombinirat kombinacije pa eni obdelajo zvok za MP4 v redu,drugi ne,glede na kodeke v računalniku...
Tear_DR0P ::
zmeraj ko naredim video v corel video studiu in ga exportiram v mp4 se mu zatika zvok. zakaj to dela če je v original datoteki (3gp) zvok čisto jasen v prekonvertirani datoteki v avi tudi...
očitno je nekaj narobe z encoderjem, ki ga imaš nameščenega
V wmv se včasih zatika včasih ne, samo nima opcije 640x480, samo nižje za izvozit...
kako vezo ima ločljivost slike s kodekom za zvok?
morda pa imaš kakšen kodek preveč? pol se ti pa dva "stepeta"
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1011) | m0LN4r |
» | Obdelava videoposnetkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1219) | m0LN4r |
» | Konvertiranje videa - 3GP v AVI in naprejOddelek: Zvok in slika | 804 (707) | WinXP |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3601 (3243) | JOKER |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2600 (2236) | opeter |