Forum » Pomoč in nasveti » Kako izdelati varnostno kopijo SD kartice ?
Kako izdelati varnostno kopijo SD kartice ?
Martin Krpan ::
Kupil sem GPS Navon N260 ,ki uporablja program za navigacijo iGo Amigo naložen na SD kartici. Sedaj pa bi rad kloniral originalno kartico vendar mi ne uspe.
Kartico sem že skopiral v raziskovalcu ,jo stisnil z WinRar in razširil nazaj ,poskusil z programom All Image
vendar nič ne deluje.
Rad bi naložil skin Gjuron ,POI točke....vendar se z originalom ne upam preveč igrati ,da ne sesujem sistema oziroma zgubim garancijo ob morebitni okvari.
Za morebitno pomoč se zahvaljujem.
P.S. Kako se naloži skin?
Kartico sem že skopiral v raziskovalcu ,jo stisnil z WinRar in razširil nazaj ,poskusil z programom All Image
vendar nič ne deluje.
Rad bi naložil skin Gjuron ,POI točke....vendar se z originalom ne upam preveč igrati ,da ne sesujem sistema oziroma zgubim garancijo ob morebitni okvari.
Za morebitno pomoč se zahvaljujem.
P.S. Kako se naloži skin?
Martin Krpan ::
Sem sam našel odgovor - se ne da!
Sam prigram iGo Amigo je namreč vezan na 10 mestno ID SD kartice ,ki se ga kolikor je meni znano ne da spremeniti.
Lahko pa se uporabi skrekan program ,ki se ga lahko namesti na vsako kartico.
Sam prigram iGo Amigo je namreč vezan na 10 mestno ID SD kartice ,ki se ga kolikor je meni znano ne da spremeniti.
Lahko pa se uporabi skrekan program ,ki se ga lahko namesti na vsako kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem namestitve iGo 8 na Becker navigacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2249 (2183) | king67 |
» | Android navigacija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8790 (7666) | Jst |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9283 (5781) | DOOM_er |
» | Navigacija garminOddelek: Kaj kupiti | 9992 (9244) | Dami |