Forum » Sedem umetnosti » Mux Avdio
Mux Avdio
SmoKey ::
Helou!
Imam sledeči problem: Rip It all mi je naredil film samo mi ni združil MP3 in AVI fajla. Ali obstaja kakšen program s katerim bi združil to v celoto?
Fantje res upam da mi lahko pomagate ker mi je ta film res dobr nardil-->HUDA SLIKA.
Hvala že vnaprej!!!
Imam sledeči problem: Rip It all mi je naredil film samo mi ni združil MP3 in AVI fajla. Ali obstaja kakšen program s katerim bi združil to v celoto?
Fantje res upam da mi lahko pomagate ker mi je ta film res dobr nardil-->HUDA SLIKA.
Hvala že vnaprej!!!
Živalsk vrt iz silicijeve doline
Hvala za informacijo. Sem potegnu Nandub dol zdej pa nikjer ni za muxat avdio in video skupaj. A mi lahko prosim na hitrico poveš kako to nardim?
Dabest tale nadub, čist ti zamena virtual duba pa še več opcij ima!!! Ratal mi je dokončat film in hvala za informacijo
Lahko zaklenete temo
Lahko zaklenete temo
BlackHole ::
Aja, pa še tole. Če že delaš divx-e, ti priporočam GordiaKnot. Tam noter so vsi programčki, ki jih rabiš za kvaliteten divX. Obstajajo pa tudi SLO navodila na tej strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako interlaceat film pri enkodiranju?Oddelek: Zvok in slika | 933 (856) | DMouse |
» | NanDubOddelek: Zvok in slika | 1911 (1565) | zile |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2479 (1731) | nemesis |
» | DivX s čem jih delatOddelek: Zvok in slika | 2045 (1491) | EX-B |
» | DivX film na 2-eh CD-jih spravit na 1 CD ???Oddelek: Zvok in slika | 1475 (1223) | modelizer |