Forum » Pomoč in nasveti » Oddaljeno namizje in težave z IP-ji
Oddaljeno namizje in težave z IP-ji
roky99 ::
Živjo,
imam sledeč problem. Preko iPhone-a bi rad dostopal do namizja mojega PC-ja z win 7. Problem je z IP-jem, povezujem se namreč preko wirelessa in zato nimam vsakič istega IP naslova. Obstaja kakšna možnost, da mi v iPhone aplikaciji ne bi bilo potrebno vedno spreminjat IP-ja?
imam sledeč problem. Preko iPhone-a bi rad dostopal do namizja mojega PC-ja z win 7. Problem je z IP-jem, povezujem se namreč preko wirelessa in zato nimam vsakič istega IP naslova. Obstaja kakšna možnost, da mi v iPhone aplikaciji ne bi bilo potrebno vedno spreminjat IP-ja?
don't drink and drive, just smoke and fly! ;)
xCore ::
sigurno se da v ruterju nastavit da je vedno isti ip na določen MAC...
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 14 letih Nokia sestopila s prestolaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 16771 (13981) | blackbfm |
» | nakup iphone 4, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20822 (17417) | ;-) |
» | Prispel je iPhone 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 89122 (78311) | Bor H |
» | Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15380 (11156) | techfreak :) |
» | Prve slike iPhone ubijalca iz Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 14579 (9617) | Keyser Soze |