Forum » Strojna oprema » Čudni grafični problemi
Čudni grafični problemi
Bor H ::
Torej da opišem moj problem: vsake toliko časa se mi začnejo na ekranu pojavljati podobne anomalije kot bi "snežilo", bolj kot premikam okna po ekranu in spreminjam sliko bolj je sneg "gost". Če spremenim temo (vklop/izklop aerota) se sneženje spuca in začne spet nabirat. Probal sem z menjavo driverjev grafične a ni uspeha. Pomembno bi znal bit tut to, da se problemi pojavijo le v igrah Defense Grid (windowed, ne vem kako je s full screen) in z Bad Company 2 (redkeje). Sumil sem pregrevanje ampak se mi zdi, da to nekako ne more biti krivo saj mi druge grafično zahtevne igre tega ne povzročijo, driverji očitno niso krivi, po restartu pa zadeva spet magično deluje. Za lažjo predstavo sem posnel z mobitelom video kaj se dogaja, ni najboljši ampak za okvirno sliko:
Konfiguracija je sledeča (prenosnik HP 8710W):
C2D T7700
Nvidia Quadro 1600M 512Mb
4Gb rama (2x2Gb)
Windows 7 Pro 64bit (MSDNAA)
Konfiguracija je sledeča (prenosnik HP 8710W):
C2D T7700
Nvidia Quadro 1600M 512Mb
4Gb rama (2x2Gb)
Windows 7 Pro 64bit (MSDNAA)
Dr_M ::
Imam podobno tezavo z 8800GT, "snezenje" pa se nikoli ne pojavi pri igranju iger, ampak pri gledanju nekaterih kratkih filmckov (taki, ki jih posiljajo po mejlih).
Ostali filmi (dvd,divx...) delajo bp.
Ostali filmi (dvd,divx...) delajo bp.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj se ne izloča tovornih vozil iz prometa, če je sneg? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15598 (14070) | r3dkv1c4 |
» | Problem z grafično(GF9600GT)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 926 (538) | Shark-357 |
» | Zelo zelo čuden problem...PC->PlasmaOddelek: Zvok in slika | 2961 (1824) | PrideLess |
» | Dejstva o LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4133 (3345) | matter |
» | LCD ali 19' ?Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1263) | Hrček |