Forum » Šola » Ucbenik Umetnostna zgodovina - iscem stavbo
Ucbenik Umetnostna zgodovina - iscem stavbo
alexa-lol ::
hej spomnil sem se na neko sliko iz ucbenika Umetnostna zgodovina za gimnazije (avtorica Nataša Golob).
Gre za to, da iscem sliko stavbe pa je nikakor ne najdem na internetu. Zanimalo me je če bi kdo, ki ima doma ta ucbenik lahko pogledal in mi povedal ime stavbe, sam namreč ne najdem ucbenika.
Gre za stavbo iz konca ucbenika...tema moderna arhitektura(oz. kaj podobnega). Gor je predstavljena francoski koncept bloka oz. masovne spalne enote. Gre za blok ravnih linij(modernizem kakopak), ki ima poudarjeno konstrukcijo iz betona. Pri bloku je opazen minimalizem. Ce se ne motim je leto izdelave tam okoli 1920.
Ce kdo najde...bi lahko povedal ime stavbe oz. prilimal sliko
hvala
lp
Gre za to, da iscem sliko stavbe pa je nikakor ne najdem na internetu. Zanimalo me je če bi kdo, ki ima doma ta ucbenik lahko pogledal in mi povedal ime stavbe, sam namreč ne najdem ucbenika.
Gre za stavbo iz konca ucbenika...tema moderna arhitektura(oz. kaj podobnega). Gor je predstavljena francoski koncept bloka oz. masovne spalne enote. Gre za blok ravnih linij(modernizem kakopak), ki ima poudarjeno konstrukcijo iz betona. Pri bloku je opazen minimalizem. Ce se ne motim je leto izdelave tam okoli 1920.
Ce kdo najde...bi lahko povedal ime stavbe oz. prilimal sliko
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Policijsko nasilje v skvotu Argo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17134 (12280) | drvo |
» | Kje trenutno živite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12326 (9735) | kondezator |
» | nacionalno preverjanje znanja, 9. razred...Oddelek: Šola | 5589 (5034) | onitam |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13925 (9548) | jype |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6821 (4982) | Tic |