Forum » Programska oprema » Tag-anje map in datotek
Tag-anje map in datotek
axee ::
Pozdrav!
Iščem rešitev za dodajanje tag-ov datotekam in mapam v okolju Windows. Najbolj simpel primer: v mapi imam dosti filmov, nekatere pogledane, nekatere nepogledane. Vse je na omrežnem disku do katerega vsi dostopajo in si zato ne morem razvrstiti po mapah ("pogledano", "nepogledano") ker se potem ostali nebi znašli.
Potrebujem simpel rešitev (najbližje podobni se mi zdijo labeli od gmaila).
Hvala za odgovore!
Iščem rešitev za dodajanje tag-ov datotekam in mapam v okolju Windows. Najbolj simpel primer: v mapi imam dosti filmov, nekatere pogledane, nekatere nepogledane. Vse je na omrežnem disku do katerega vsi dostopajo in si zato ne morem razvrstiti po mapah ("pogledano", "nepogledano") ker se potem ostali nebi znašli.
Potrebujem simpel rešitev (najbližje podobni se mi zdijo labeli od gmaila).
Hvala za odgovore!
axee ::
Da se popravim; to sem mislil le za mape. Torej taganje samih map, ki so znotraj ene mape, ko pa izberem nek tag (npr nepogledano/hd) pa mi pokaže samo primerne. Vem, čudna ideja, a bi mi zelo pomagala!
Edit; pomislil sem tudi na uporabo knjižnic v win7, a sta tu dve težave, prvič nemoreš vključiti mrežnih lokacij (ker niso indeksirane) in nemoreš dodati v knjižnico več map hkrati (nebom sedaj 300 map vključeval v knjižnico).
Res upam da kdo najde rešitev. Hvala!
Edit; pomislil sem tudi na uporabo knjižnic v win7, a sta tu dve težave, prvič nemoreš vključiti mrežnih lokacij (ker niso indeksirane) in nemoreš dodati v knjižnico več map hkrati (nebom sedaj 300 map vključeval v knjižnico).
Res upam da kdo najde rešitev. Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3059 (2698) | TheJack |
» | Organizacija datotek na sodobnih OSihOddelek: Programska oprema | 1997 (1817) | imagodei |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5197 (4804) | SLO_Matej |
» | Boxee Box prihaja! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13596 (11307) | Spock83 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7763 (6322) | Tody |