Forum » Operacijski sistemi » Kako naj pridem v win7; boot1: error
Kako naj pridem v win7; boot1: error
T-Majo ::
Kako naj pridem v win7; boot1: error?
Se da kako pomagati? Zakaj je prišlo do tega? Namestil sem Hackintosh iAtkos s Chameleonom 1.0. Ta pa ni znal več bootati win7.
Win 7 sem popravil z Fixmbr oz. Fixboot, zdaj mi pa piše boot1: error?
Se da kako rešiti brez ponovnega nalaganja celotnega OS? Za OSX mi je vseeno, sem samo poizkusil.
Se da kako pomagati? Zakaj je prišlo do tega? Namestil sem Hackintosh iAtkos s Chameleonom 1.0. Ta pa ni znal več bootati win7.
Win 7 sem popravil z Fixmbr oz. Fixboot, zdaj mi pa piše boot1: error?
Se da kako rešiti brez ponovnega nalaganja celotnega OS? Za OSX mi je vseeno, sem samo poizkusil.
Invictus ::
Določi Win7 Boot particijo kot active
Potem ti bo delalo.
Zdaj je active particija ta s hackintoshom.
LP I.
Potem ti bo delalo.
Zdaj je active particija ta s hackintoshom.
LP I.
bcdedit /export C:\BCD_Backup
c:
cd boot
attrib bcd -s -h -r
ren c:\boot\bcd bcd.old
bootrec /RebuildBcd
Bi tole pomagalo?
c:
cd boot
attrib bcd -s -h -r
ren c:\boot\bcd bcd.old
bootrec /RebuildBcd
Bi tole pomagalo?
Z Bootrec gre samo fixmbr.
Rebuild in fixboot ne gre. Piše nekaj glede driverjen in o tem, da ne prepozna NTFS sistema.
Windows 7 je v NTFS sistemu naložen na C:\ Je pa x64 verzija Ultimate. Lahko kdo pomaga? Ali bo potrebno naložiti ponovno?
Rebuild in fixboot ne gre. Piše nekaj glede driverjen in o tem, da ne prepozna NTFS sistema.
Windows 7 je v NTFS sistemu naložen na C:\ Je pa x64 verzija Ultimate. Lahko kdo pomaga? Ali bo potrebno naložiti ponovno?
Uredil!
In to tako, da sem dal Install in izbrisal particijo Mac Juornaled (non NTFS) in se vrnil na repair. Potem so vse naštete funkcije delale.
Hvala vseeno!
In to tako, da sem dal Install in izbrisal particijo Mac Juornaled (non NTFS) in se vrnil na repair. Potem so vse naštete funkcije delale.
Hvala vseeno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bootmgr is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 961 (916) | mladec |
» | bootmgr is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 1760 (1551) | m0f0x |
» | BOOTMGR in NTLDR, ne najde boot.iniOddelek: Operacijski sistemi | 1552 (1378) | MrStein |
» | Problem z bootanjem windows 7.Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (828) | mihec161 |
» | WIN7 problem nujnoOddelek: Programska oprema | 760 (489) | 33blaz33 |