» »

WIN7 problem nujno

WIN7 problem nujno

fingaz ::

Pozdravljeni

Moj problem je sledec: Pridem domov, resetiram racunalnik..vse normalno loada potem pa ko naj bi se pokazalo zacetno okno (vpisi pass) se pokaze samo miska in black screen. Miska in tipkovnica se ne odzivata.Probal sem tudi safe mode itd..spustil skozi hp diagnostic (pass). Pred tem vem da sem installirov win7 updates ter spustil skozi spyware remover..na koncu sem kliknil clean (Priznam da se nisem poglabljal kaj je nasel)

Je ksna varianta da se to odpravi brez formata, ker mam velik stvari za solo ki jih nebi rad izgubil ?
Zaenkrat sem probal z
Bootrec.exe /FixMbr
Bootrec.exe /FixBoot
Bootrec.exe /RebuildBcd

Hvala za pomoc

Kurzweil ::

Če ne prideš do sistema mi pade na pamet, da narediš Windows repair s katerim boš res začasno rešil situacijo a za tvoje dragocene podatke bo to dovolj, clean install je v tem primeru naslednji korak.

Kar pa je najbolj splošna praksa pa je, da disk priklopiš na drug sistem in narediš backup podatkov...

Mogoče daj nekaj pozornosti tudi na strojno opremo, četudi si prepričan, da je bila to posledica tvojega Spyware removerja naredi test strojne opreme, da neboš nakoncu ob clean installu spoznal, da dejansko nisi naredil nič...

fingaz ::

Ratal mi je pridt w winse z F8 in z opcijo anygood last known configuration.. + magicno je zacel delat normalni boot ! Res je da sem 10x spustil skozi System startup repair (kot sem zasledil na netu)

uglavnm yeaah :) Hvala !

33blaz33 ::

Imam en problem ,ki ne vem kako ga resiti.
Na disk skoraj namestim piratski win7, ustavilo se je pri 97%, cakal sem dobre pol ure in se ni nikamor premaknilo, zato sem komp resetiral in poskusil ponovno, vendar se mi ni nalozil niti procent.
Disk sem vstavil v drugi racunalnik tam sem lepo ponovno formateral in nalozil win7, ko pa sem disk dal nazaj v prvi komp mi je ze nazacetku napisalo DRIVER EROR PRESS F1 TO CONTINUE, udarim po f1 (ne dobesedeno) win7 se nalaga normalno, ko pa pride mimo njegovega logota zacne iskati napako, na koncu mi napise da ni nasel nic in rece CLISK FINISH TO RESTART, to mi naredi vedno ko ga prizgem, nato ponovno poizkusim bootat s cedeja,
pridem do nastavitve diskov (tm ka diske urejas, zbrisi, nov, format..) nastavim na 1 C disk kliknem NEXT vendar se mi nic ne nalozi. Ponovno poskusim na drugem racunalniku, tam pa mi dela vse vredu.
V cem bi lahko bila tezava

solatko ::

Kupi original win7, to je rešitev na tem forumu, za kaj drugega boš moral iskati drugje, zakaj so pa prijatelji.

33blaz33 ::

ma sm use povprasu, najboljsi nasvet je bil nj se enkrat cd zapisem


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Restore boot manegerja

Oddelek: Pomoč in nasveti
61285 (1146) twom
»

Ne morem bootat iz SSD diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
221913 (1338) branc
»

Boot mgr??

Oddelek: Pomoč in nasveti
6885 (808) borča
»

antivirus

Oddelek: Pomoč in nasveti
372316 (1199) jozerus
»

Problem z bootanjem windows 7.

Oddelek: Pomoč in nasveti
6869 (759) mihec161

Več podobnih tem