Forum » Programska oprema » Firewall
Firewall
Highlag ::
Pa imaš več variant:
Sygate personal firewall
Zonealarm
Outpost firewall
Tiny personal firewall
...
Vsi so približno enako dobri, vendar se med sebor rahlo razlikujejo, tako da jih boš moral sam preizkusiti. So pa zastonj za osebno uporabo.
Jaz uporabljam trenutno Sygate personal firewall, ker ima dobro narejeno spremjanje prometa. In zahteva zelo malo interakcije z uporabnikom.
Sygate personal firewall
Zonealarm
Outpost firewall
Tiny personal firewall
...
Vsi so približno enako dobri, vendar se med sebor rahlo razlikujejo, tako da jih boš moral sam preizkusiti. So pa zastonj za osebno uporabo.
Jaz uporabljam trenutno Sygate personal firewall, ker ima dobro narejeno spremjanje prometa. In zahteva zelo malo interakcije z uporabnikom.
Xplicit ::
A kdo ve ce obstaja ksn program za spremljanje prenesenih podatkov za mrezno kartico (tko k se vid pr navadnem ali isdn modemu k je prkloplen)
Highlag ::
Če hočeš, da ti utripa ikonica za oddane oz prejete pakete ali kaj?
Al hočeš zvedet količino podatkov prenesenih preko mreže?
Al hočeš zvedet količino podatkov prenesenih preko mreže?
Wox ::
Jaz trenutno uporabljam Sygate Personal Firewall Pro 5.0. Zaenkrat sem zadovoljen z njim. Omogoča odličen nadzor nad prometom. Moti me le, da zasede precej sistemskih sredstev.
Sicer sem slišal, da je Outpostov firewall tudi vredu - sam pa ga še nisem preizkusil.
Sicer sem slišal, da je Outpostov firewall tudi vredu - sam pa ga še nisem preizkusil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131709 (21196) | Qushaak |
» | Symantec bo ukinil brezplačni Sygate požarni zidOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4037 (3057) | Urus |
» | Naj firewallOddelek: Omrežja in internet | 1540 (1440) | lkdesign |
» | kateri firewall?Oddelek: Programska oprema | 1655 (1372) | freserovski |
» | Kateri Firewall priporocate in zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2551 (2022) | ferjan |