Forum » Pomoč in nasveti » Težave z tiskalnikom HP C4480
Težave z tiskalnikom HP C4480
Wortex14 ::
Decembra 08, sem kupil tiskalinik HP C4480.....
danes sem printal neke dokomente in mi tiskalnik kar naenkrat neha tiskat.... piše da je tiskalnik brez povezave
na tiskalniku lahko kopiram kar me ne čudi saj ne potrebuješ povezave z računalnikom....vendar pa mi tiskalnik vse normalno tudi skenera..... kar me zelo čudi saj če ne bi bilo povezave z računalnikom potem tiskalnik nebi moral skenirati....?
Morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe z Tiskalnikom oz. povezavo?
danes sem printal neke dokomente in mi tiskalnik kar naenkrat neha tiskat.... piše da je tiskalnik brez povezave
na tiskalniku lahko kopiram kar me ne čudi saj ne potrebuješ povezave z računalnikom....vendar pa mi tiskalnik vse normalno tudi skenera..... kar me zelo čudi saj če ne bi bilo povezave z računalnikom potem tiskalnik nebi moral skenirati....?
Morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe z Tiskalnikom oz. povezavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z zaznavo printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (763) | pigic93 |
» | .xpi datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (752) | crniangeo |
» | Povezava z oddaljenim namizjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3711 (2517) | slitkx |
» | HP: "Vaši kartuši je potekel rok trajanja."Oddelek: Novice / Ostale najave | 9929 (7355) | francek1 |
» | Router Print Server problem...noče printat!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1359) | Daedalus |