» »

Iščem prostovoljca pri tušmobilu

Iščem prostovoljca pri tušmobilu

Mare3 ::

Sprašujem vas če je morda kdao pripravljen podaljšati svojo pogodbo z tušmobilom, da bi jaz kupil telefon. Če je kdo ki je pripravljen naj mi prosim piše, sam imam trenutno pogodbo še 1leto in pol pri simobilu tako da ne morem prekiniti pogodbe da bi šel na tušmobil, potrebujem pa en telefon ki ga simobil nima. HTC hero

LP Mare
  • spremenil: Mare3 ()

Poldi112 ::

Odvisno. Koliko si pripravljen dati zanj? Ker tušmobil ima eno tako lepo zadevo, da lahko skleneš anex za 2 leti in imaš -25% na naročnino, tako da te telefon potem efektivno pride 350.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Aja, samo vseeno ne mislim dajat več kot 200EUR za telefon se mi ne zdi spet toliko vreden da bi dal 350EUR.

sajko ::

Če se ne motim ima Mobitel tudi Herota v svoji ponudbi.

Mare3 je izjavil:

Aja, samo vseeno ne mislim dajat več kot 200EUR za telefon se mi ne zdi spet toliko vreden da bi dal 350EUR.

Samo to efektivno pomeni, da bi rad, da ga nekdo financira zate. Tako ga good luck pri iskanju božička :)

Tarzan ::

Kot je rekel Poldi, težko, da boš koga našel. Meni se je že en čas nazaj iztekla Simobil naročnina pa ne nameravam nabavit telefona. Mi pa ne pade na pamet, da bi ga kupil nekomu drugemu, velika verjetnost je, da mi trenuten telefon crkne, ali pa mi ga nekdo izmakne. Nima smisla tvegati in nekoga subvencionirati v svojo škodo. Žal.

St235 ::

Telefon stane v normalnih paketih za eno leto od 250 EUR naprej in ti daš zanj max 200??????? LOL

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

dvihtelic ::

Pozdravljeni, a je kdo pripravljen podaljšati naročnino, vzel bi nokio e72 pa dam še nekomu bonus zraven? no če je kdo pripravljen nej me kontaktira na zs.

Z podaljšanjem naročnine je ceneje zato sprašujem. Morda je kdo ki bi rad podaljšal naročnino pa ne potrebuje telefona to sem mislil

Ja, ampak kot rečeno, tisti ki ne rabi telefona in ga ne moti anex, bo vzel anex za -25% na naročnino, ki ga lahko kadarkoli prekine brez kazni, če naredi nov anex za telefon. In zakaj bi se kdo odpovedal 25% popustu na naročnino?

sajko ::

Mare3 je izjavil:

Z podaljšanjem naročnine je ceneje zato sprašujem. Morda je kdo ki bi rad podaljšal naročnino pa ne potrebuje telefona to sem mislil

Ceneje za koga?

Če podaljša naročnino brez da vzame telefon, dobi 25% popusta pri naročnini. Če pa vzame telefon je pa naročnina isto, le telefon je "cenejši". Torej nekdo s paketom tušmobil25 po dveh letih plača skupno 150€ manj.

Prištej to (150€) k ceni telefona pa boš vidu če se ti splača, sem pa skoraj prepričan da ne bo manj kot 200€ :)

Lahko pa sam prekineš razmerje s Simobilom (in plačaš penale) pa vzameš tuš.

Lp

dvihtelic ::

jaz mu plačam telefon + kot za nagrado se zmeniva mu nekaj dodam.
Lp

Če resno misliš moraš plačati telefon, + razliko pri izgubljenem popustu na naročnino, + kot za nagrado se zmeniš, kaj mu dodaš.

Ok kot kaže mi ni bilo vse čisto jasno glede teh naročnin, zdaj mi je bolj jasno. Hvala vsaj za razlago ;)

Pesimist ::

pozna kdo koga ki bi za mene kredit vzell, ker bi rad kupil ferrarija. obljubim da bom zagotovu mu redno nakazoval 50 euro na mesec.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vprašanje telefon pri operaterjih , na obroke.. kako je lahko tok bolj poceni?

Oddelek: Loža
346267 (5120) shintaro
»

Samsung galaxy s4 mini (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5414359 (9770) superb_
»

Nov TELEFON!

Oddelek: Kaj kupiti
457192 (5205) mancini
»

Siol bon za 250€ (strani: 1 2 )