Forum » Pomoč in nasveti » Program pri drugemu uporabniku
Program pri drugemu uporabniku
mayhem ::
Pozdravljeni...............
Sprašujem vas za pomoč pri določenemu programu,ki sem ga inštaliral kot administrator.
Namreč je tako,da imam dva uporabnika na PC-ju pri drugem uprabniku,ki je limitiran ni admin ta oprogram za zagon zahteva moje administrativno geslo .
Ali se da kaj tukaj poštimat,da ne bo zahtevalo gesla,ker vsi ostali programi delajo brez problema .................to sem pa prvič zasledil.
Hvala za odgovore...
Sprašujem vas za pomoč pri določenemu programu,ki sem ga inštaliral kot administrator.
Namreč je tako,da imam dva uporabnika na PC-ju pri drugem uprabniku,ki je limitiran ni admin ta oprogram za zagon zahteva moje administrativno geslo .
Ali se da kaj tukaj poštimat,da ne bo zahtevalo gesla,ker vsi ostali programi delajo brez problema .................to sem pa prvič zasledil.
Hvala za odgovore...
Lep pozdrav.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6244 (5396) | jedateruk |
» | Program ki ZAKLENE MAPO Z GESLOM a jo ne skrijeOddelek: Pomoč in nasveti | 4176 (3743) | mtosev |
» | Preveč gesel in drugih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2897 (2109) | čuhalev |
» | Analiza slovenskih geselOddelek: Novice / Zasebnost | 12108 (10046) | BlueRunner |
» | Težava z administraciskim geslom za windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1512) | barabl |