Forum » Omrežja in internet » facebook zasebnost - komentariji
facebook zasebnost - komentariji
Golden eye ::
A je kakšna opcija, da drugim skriješ/zbrišeš vse svoje komentarje (npr. ko komentiraš od kolega sliko) ??
Golden eye ::
ne razumeš, npr. če komentiram od kolega sliko in se odločm pobrisat komentar čez en mesec, poiščem taisto sliko kolega in ročno pobrišem svoj komentar (se razume, da ne morem brisat komentarjev od drugih prijateljev!) Sam kako naj zdej najdem vse moje komentarje, kaj vse sem že komentiral, da bi potem to ročno al pa kako drgač pobrisal oz. skril pred drugimi. Zgleda, da tega FB nima...še en minus na področju zasebnosti
p.s. - poste na svojem wallu (moje aktvnosti) sem že vse pobrisal, tko da tle sem zgubu sled
p.s. - poste na svojem wallu (moje aktvnosti) sem že vse pobrisal, tko da tle sem zgubu sled
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
Wasted ::
Mislim, da ni tega ... seznama komentarjev ali pa možnosti izbrisa vseh svojih komentarjev, ki si jih napisal ... vsej jaz nisem našel, na roke iskat pa brisat, pa je malo problem, ker bi preveč časa šlo :D .
When I'm done there will be nothing left of you...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Oprostite, ampak moderatorji ste navadni sralci, kar se tiče jypetaOddelek: Slo-Tech | 1187 (1043) | Poldi112 |
» | Mozillin Quantum bo zamenjal Gecka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22515 (18901) | BigWhale |
» | Odkrili izvenzemljska bitja - toerije zarot - hudiceva znanostOddelek: Znanost in tehnologija | 5047 (4430) | Phantomeye |
» | Novosti na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1138 (1013) | sopex |