Forum » Pomoč in nasveti » Borg TV
Borg TV
alien-w ::
kdo pozna to zadevo? sm jo installu, pa je lepo zalaufal ponovno comp, pa sm mislu, da bo v Device managerju lepo pisal, da TV Tuner MAXI TV VIDEO 3 delal, pa je se zmeri klicaj zravn. Probam vseeno zalaufat, zadeva ne dela. Se grem mal zafrkavat, pa se zmeri ne dela. Mam Win2k. HELP PLS!
miranpozar ::
Jao! Še se zajebavaš s temi tunerji?!?! Ti pa res nimaš sreče .
Meni BorgTV pod Win2000 sicer dela, vendar ful čudno - se mi zdi, da je število sličic TV programa na sekundo zelo zelo nizko. To se opazi, da slika nekam čudno trga in se zatika. Toliko, da ne moreš gledat! Neuporabno!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Meni BorgTV pod Win2000 sicer dela, vendar ful čudno - se mi zdi, da je število sličic TV programa na sekundo zelo zelo nizko. To se opazi, da slika nekam čudno trga in se zatika. Toliko, da ne moreš gledat! Neuporabno!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
matevzm ::
Meni Borg lepo dela. Slikic je dovolj, procesor ne strajka. Pri dTV imam obcutek, da ga bo na case zvilo, a ce samo gledas TV, je v redu.
Pri Borgu ti bo pa v Device Managerju se vedno risalo vprasaj, Borg uporablja svoje gonilnike, ki se ne instalirajo tja.
Pri Borgu ti bo pa v Device Managerju se vedno risalo vprasaj, Borg uporablja svoje gonilnike, ki se ne instalirajo tja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV-TunerOddelek: Kaj kupiti | 1772 (1385) | b0B3k |
» | kako lahko ugotovim....Oddelek: Strojna oprema | 1013 (896) | eiht |
» | Programska podpora za XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1948 (1464) | Dzos |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2410 (1937) | miha |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7954 (7092) | mojsterpeter |