Forum » Pomoč in nasveti » .pst file preko 2gb - rešitev ?
.pst file preko 2gb - rešitev ?
Gwanaroth ::
Imam problem: .pst (še stari format) je presegel velikost tistih 2GB, kolikor ima omejitve in takorekoč postal "corrupt". Nemogoče je kakršno koli delo po mailboxu - brisanje mailov, premikanje, ...
Poizkusil sem že vse možne variante:
- Ročno kreiral nov pst file v outlooku in improtal starega notri – FAIL
- Ročno kreiral nov pst file v outlooku in ročno kopiral vsebino iz starega – FAIL
- Prebral pol googla, našel Msjevo rešitev: http://support.microsoft.com/kb/296088 -pst crop tool, naj bi »odrezal« določeno število podatkov na koncu fajla, da bi se le ta zmanjšal, ter nato s scanpst.exe orodjem ta file popravil.. FAIL, ni uspelo
Ima kdo kakšno (free) rešitev, ali mi preostane samo nakup softwara, ki to zmore, stane pa ~50eur?
Hvala.
Poizkusil sem že vse možne variante:
- Ročno kreiral nov pst file v outlooku in improtal starega notri – FAIL
- Ročno kreiral nov pst file v outlooku in ročno kopiral vsebino iz starega – FAIL
- Prebral pol googla, našel Msjevo rešitev: http://support.microsoft.com/kb/296088 -pst crop tool, naj bi »odrezal« določeno število podatkov na koncu fajla, da bi se le ta zmanjšal, ter nato s scanpst.exe orodjem ta file popravil.. FAIL, ni uspelo
Ima kdo kakšno (free) rešitev, ali mi preostane samo nakup softwara, ki to zmore, stane pa ~50eur?
Hvala.
Lights often keep secret hypnosis..
Gwanaroth ::
Hvala, sem že uspešno rešil z Advanced Outlook Repair tool-om.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prenesti outlook maile iz službe - imam samo *.ost na pa *.pst fileOddelek: Programska oprema | 3366 (1374) | darkolord |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1561) | McMallar |
» | Outlook problemOddelek: Programska oprema | 2014 (1918) | Cwetto |
» | Outlook 2000 - okvarjena baza podatkovOddelek: Programska oprema | 903 (857) | BigWhale |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2844 (2714) | smrekca |