Forum » Pomoč in nasveti » zmanjšanje obratov
zmanjšanje obratov
Klemenn ::
čudne stvari se dogajajo v mojem računalniku....ravno sem nekaj zalotal...in glej kako deluje potem: imam dva venta (vulcano 7+ in en samo ventilator...ki sam ga dal na rebra grafične kartice...oba venta delujeta vedno) imam pa še 3 dodatne vente v ohišju in neonko....in glej tole: ko vključim vse 3 vente in neonko mi obrati v7+ in unga ventilatorja padejo za 200 pri v7+ in za 100 pri ventu...imam pa kar 400w tak da to ne more bi problem
aja zdej laufam vse 3 vente , neonka je izključena....vulcano 7+ se vrti z 6000 obrati na min....+ un dodatni vent na grafični se vrti pa mi je temp 43c
????
aja zdej laufam vse 3 vente , neonka je izključena....vulcano 7+ se vrti z 6000 obrati na min....+ un dodatni vent na grafični se vrti pa mi je temp 43c
????
Matek ::
Ja sej ni važno, mogoče je kak fejst nestabilen 400W, poglej kako se ti napetosti spreminjajo ob večjih obremenitvah. Če maš neonko 12V na molexu, lahk zelo velik požre.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TT?Oddelek: Kaj kupiti | 1256 (1175) | Blup |
» | TT volcano 7+ --> 6500 rpm --> 46 COddelek: Hlajenje in modifikacije | 1160 (843) | Sycroft |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2315 (1588) | Coinbird |
» | volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1276 (932) | peci |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2439 (1462) | Markoff |