Forum » Strojna oprema » non system disk or disk error?!
non system disk or disk error?!
ddejanov ::
Pozdrav,
v službi imamo računalnik, katerega HDD ima naslednjo napako. Predvidevam, da je boot napaka. Zelo rad bi nazaj dobim vsaj uporabnikove podakte (my documents. desktop in outlook data). Žal nimam nobene recovery opcije, ne CD-ja (ker naše podjetje uporablja posebne "image" (na C-ju je samo sistem, uporabniki pa so na D-ju.
Probal sem naslednje:
- nobene removable device ni bila prisotna
- v Boot sistemu >>> diagnositiciranje ni bilo možno ker ne ga sistem ne prepozna.
- probal sem tudi v CMD-ju z Bootfix, MBRFIX, itd
- XP-ji celo ne najdejo nobene particije, Vista in Win7 pa prepoznata prostor od HDD...
Ima kdo idejo, če je možno rešiti zadevo, da bi vsaj podatke dobu?
v službi imamo računalnik, katerega HDD ima naslednjo napako. Predvidevam, da je boot napaka. Zelo rad bi nazaj dobim vsaj uporabnikove podakte (my documents. desktop in outlook data). Žal nimam nobene recovery opcije, ne CD-ja (ker naše podjetje uporablja posebne "image" (na C-ju je samo sistem, uporabniki pa so na D-ju.
Probal sem naslednje:
- nobene removable device ni bila prisotna
- v Boot sistemu >>> diagnositiciranje ni bilo možno ker ne ga sistem ne prepozna.
- probal sem tudi v CMD-ju z Bootfix, MBRFIX, itd
- XP-ji celo ne najdejo nobene particije, Vista in Win7 pa prepoznata prostor od HDD...
Ima kdo idejo, če je možno rešiti zadevo, da bi vsaj podatke dobu?
ddejanov ::
Najprej hvala za pomoč!!!
Je to mogoče na Runtime.org strani?
ali je to boot program. Npr. kot Acronis?
Je to mogoče na Runtime.org strani?
ali je to boot program. Npr. kot Acronis?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ddejanov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14531 (7401) | Baja |
» | FORMATIRANJE RABLJEN DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 4028 (3008) | opeter |
» | Seagate ukinja 2,5-palčne trde diske s 7200 rpmOddelek: Novice / Diski | 5710 (4205) | SuperVeloce |
» | Kopiranje podatkov notranjega diska prenosnika na zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 836 (737) | All |
» | HDD: 200GB-->510GB - Je to res????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2232 (1484) | MCSE |