Forum » Strojna oprema » asus osnovna plošča
asus osnovna plošča
joco000 ::
V PC ju imam osnovno ploščo ASUS P5 VD1-X. (http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-P5VD1-...
Ker so se mi napihnili elkoti in se je pokadilo, jo moram zamenjati.
Procesor je P4.
Zanima me katero priporočate kot zamenjavo ki je zdaj v prodaji.
Grafične ne mislim menjati.
hvala
jože
Ker so se mi napihnili elkoti in se je pokadilo, jo moram zamenjati.
Procesor je P4.
Zanima me katero priporočate kot zamenjavo ki je zdaj v prodaji.
Grafične ne mislim menjati.
hvala
jože
rejven ::
poglej če imaš grafo pcie ali agp ker vidim da tvoja plošča podpira obe. Ker socket 775 z agp boš težko nasel, lahko pa vzames tako plato z integrirano grafo, cene se zacneje tam okoli 45EUR. Drugače pač glej da plata podpira tvoj p4 proc in pa, da ima podprte novejše c2d procesorje za bodočo nadgradnjo.
za p4 bi blo kaj takega čist vredu, cena je na ceneje 45EUR(če jo še imajo, drugače kako podobno v tem rangu) ima integrirano grafo, če je slučajno tvoja agp, podpira pa tudi prakticno vse proce c2d serije ...
za p4 bi blo kaj takega čist vredu, cena je na ceneje 45EUR(če jo še imajo, drugače kako podobno v tem rangu) ima integrirano grafo, če je slučajno tvoja agp, podpira pa tudi prakticno vse proce c2d serije ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje se da dobiti starodavno grafično kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11484 (9471) | hojnikb |
» | Igra GTA 4 na Pentium 4 3,2ghzOddelek: Igre | 4028 (3452) | martin551 |
» | CPU-Z kaže narobe?Oddelek: Strojna oprema | 873 (632) | AlienRR |
» | zmeden amd ali intelOddelek: Kaj kupiti | 2030 (1281) | DJ MartiNi |
» | Nizje cene procesorjev Core 2 Duo - KDAJ?Oddelek: Strojna oprema | 1960 (1269) | opeter |